moments of happiness
Enter webcode

Booking

 • Faciliteter

 • Type af ophold

 • Vis alle ophold
Ændre reservation

Hindsgavl Slot

I en anden verden og en anden tid ved Lillebælt

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Allé
5500 Middelfart
Tlf. 64418800
Send mail
Link til hjemmeside

Det er svært ikke at blive betaget, når man færdes på og ved Hindsgavl Slot på Fyn. Allerede når man kører ned ad slotsalleen, får man fornemmelsen af, at man er på vej ind i en anden verden og en anden tid. Hindsgavl Slot er en enestående kombination af et klassisk slot, et moderne hotel med elegante værelser og et spændende og nuanceret dansk slotskøkken.

 • Superpris – Small Danish Hotels

  2 personer i dobbeltværelse pr. nat

  Opholdet indeholder 2 overnatninger inkl. lækker morgenbuffet. Mulighed for tilkøb af ekstra overnatning.

  Opholdet skal være på mindst 2 overnatninger.

  Fra kr. 999 Se ledige datoer
 • Standardpris

  2 personer i dobbeltværelse pr. nat

  Opholdet indeholder 1 overnatning inkl. lækker morgenbuffet.

  Du kan frit vælge antallet af overnatninger.

  Fra kr. 1400 Se ledige datoer
 • Søndagsophold

  2 personer i dobbeltværelse pr. nat

  Prisen indeholder pr. ophold: Mulighed for check ind kl. 13:00. Kaffe/the og kage kl. 15:00. Cocktail, 4-retters middag - med afsæt i sæsonens friske råvarer serveret i restaurant Louise i Laden samt aftenkaffe/te med chokolade fra kl. 18:30. Overnatning i dobbeltværelse. Lækker morgenbuffet.

  Opholdet er af 1 nætters varighed.

  Fra kr. 1750 Se ledige datoer
 • Miniferie – Small Danish Hotels

  2 personer i dobbeltværelse pr. nat

  Opholdet indeholder 2 overnatninger inkl. lækker morgenbuffet samt 2-retters middag begge aftener. Mulighed for tilkøb af ekstra overnatning.

  Opholdet skal være på mindst 2 overnatninger.

  Fra kr. 1798 Se ledige datoer
 • Ophold med 3-retters menu – Small Danish Hotels

  2 personer i dobbeltværelse pr. nat

  Opholdet indeholder 1 overnatning inkl. lækker morgenbuffet samt 3-retters middag. Mulighed for tilkøb af ekstra overnatning.

  Du kan frit vælge antallet af overnatninger.

  Fra kr. 2150 Se ledige datoer
 • Weekend på Hindsgavl

  2 personer i dobbeltværelse pr. nat

  Opholdet inkluderer 1 overnatning inkl. lækker morgenbuffet, guidet gåtur i Hindsgavl Dyrehave om lørdagen, cocktail, 4-retters middag i Restaurant Louise i Laden, aftenkaffe/te med chokolade.

  Opholdet er af 1 nætters varighed.

  Fra kr. 2350 Se ledige datoer
 • Gastronomi & Vin

  2 personer i dobbeltværelse pr. nat

  Opholdet inkluderer 1 overnatning inkl. lækker morgenbuffet, guidet gåtur i Hindsgavl Dyrehave om lørdagen, cocktail, 5-retters middag i Restaurant Louise i Laden inkl. vinmenu (1 glas til hver ret), aftenkaffe/te med chokolade samt 1 cognac eller likør.

  Opholdet er af 1 nætters varighed.

  Fra kr. 3190 Se ledige datoer
Det er svært ikke at blive betaget, når man færdes på og ved Hindsgavl Slot ved den fynske lillebæltkyst. Allerede når man kører ned ad slotsalleen, får man fornemmelsen af, at man er på vej ind i en anden verden og en anden tid. Selveste H. C. Andersen mente, at udsigten var den smukkeste på Fyn og han overdriver ikke: Haven og parken er enestående med lysthusene, vandløbene, bassinerne og Lillebælt i baggrunden, og nærmeste nabo er Naturparken Hindsgavl Dyrehave med dåvildt og krondyr.

Helt tilbage i 1200-tallet byggede kongen en borg her, og borgen og det senere slot har dannet rammen om flere store begivenheder i Danmarkshistorien. Således var det på Hindsgavl Slot, at kong Frederik 6. i 1814 underskrev den fredsaftale, som betød, at Danmark måtte give afkald på Norge.

Hindsgavl Slot renoveres løbende, og senest er der bygget ny à la carte-restaurant, bar og reception. Samtidig er den gamle kostald og svinestald er renoveret og rummer nu 5 nye lokaler og 23 værelser. Restauranten hedder for resten Den Hvide Dame og er opkaldt efter slottets absolut venligtsindede genfærd. Køkkenets kulinariske oplevelser er værd at køre langt efter, og til hver af årets måneder fremstiller de 17 mand i køkkenet og slottets egen konditor en slotsmenu, der er baseret på friske og aktuelle råvarer. Når årstiden gør det muligt, forsyner slottets egen køkken- og krydderurtehave kokkene med frisk frugt, grønsager og krydderurter.

Hindsgavl Slot er i dag en enestående kombination af et klassisk slot, et moderne hotel med fine konferencefaciliteter og elegante værelser samt et spændende og nuanceret dansk slotskøkken. Fester kan afholdes i de historiske stuer, i de smukt renoverede staldbygninger, i laden eller udendørs i telt i slotsparken.

Værd at vide
Hindsgavl Slot disponerer over i alt 117 værelser i fem kategorier. Hovedparten er renoveret i slotsstil, mens de øvrige værelser er nyrenoverede og befinder sig i den gamle kostald og svinestald , hvor der hersker en nærmest poetisk klosterstemning. Selskaber, konferencer, weekendophold, slotsweekend og luksus slotsweekend og miniferie.
120 værelser med bad eller douche.
værelser med mulighed for ekstra opredning.
værelser med mulighed for to ekstra opredninger.
106 røgfrie værelser.
Restaurant i huset. Det varme køkken lukker kl. 21:30.
Nærmeste vej/rute 58
Afstanden til den nærmeste lufthavn er: 45 km
Afstanden til den nærmeste togstation er: 3 km
Afstanden til den nærmeste adgang til offentlige busser er: 1 km
Afstanden til den nærmeste badestrand er: 0 m
Afstanden til den nærmeste mulighed for fiskeri er: 0 m
Afstanden til den nærmeste golfbane er: 4 km
Der er internetadgang på værelserne.
Small Danish Hotels - Vejlevej 16 - 8700 Horsens - Telefon +45 75 64 87 00 - CVR 30035615
Creditcards