Bille By

Gå i historiens spor

I Bille By er der også insekter med menneskelignende ansigter i mega-størrelse, så der er nok at se på for de små.

Tag dit helt eget kørekort

I Billy By er der en trafikskole, hvor alle børn mellem 5 og 8 år kan tage sit helt eget kørekort. Turen starter med teori i "teorilokalet", og bagefter skal det hele prøves af i praksis i små el-biler ude i den spøjse Bille By. Turen slutter naturligvis af med, at du får dit helt eget kørekort, som du kan få med dig hjem. Er du mellem 3 og 5 år, kan du prøve at køre på en speciel bane og opleve at være chauffør for en dag.

Græshoppen hopper og hopper

Midt på torvet møder du Græshoppen, som hopper og snurrer rundt i en højde på 11 meter. Græshoppen er en sjov forlystelse, der giver sus i maven. Og så kan du samtidig holde øje med de små bilister, der kører rundt nede på kørebanen.

Bisværmen

Når du er i Bille By må du endelig ikke glemme at komme op i Bisværmen. Bisværmen er en rutschebane, der tager dig med på en hæsblæsende tur med uforudsigelige sving og rotationer. Du kan se frem til en summende oplevelse med garanti for grin.

Mange flere forlystelser

Der er rigtig mange forlystelser i Tivoli Friheden. På Frihedens hjemmeside kan du se en oversigt over alle forlystelserne. 

#tivolifriheden #billeby #kørekort

Opdateret af:
VisitAarhus info@visitaarhus.com
VisitAarhus