Familien Jul location: Antik 44

Åbningstider

  • Gælder i perioden 11/11-2021 - 19/12-2021
  • Mandag Åben
  • Tirsdag Åben
  • Onsdag Åben
  • Torsdag Åben
  • Fredag Åben
  • Lørdag Åben
  • Søndag Åben

Familien Jul location: Antik 44

Gå i historiens spor

Filmens hovedperson Hugo Jul, der elsker jul og nisser, opdager hurtigt, at der er nisser til stede på Bogense Hotel, som hans pengefikserede onkel og tante netop har overtaget og har store planer med. Selvom Hugo leder alle steder, både på det støvede loft og i gamle kælderrum, kan han ikke finde nissernes hule. Endelig opdager han dog nissepigen Sne, og som gode venner viser hun ham, hvad ingen andre ved: Bag en hemmelig dør i hotellets gamle paneler er en nissestue! Her bor nissebørnene Sne, Dvaski og Minili alene uden nissevoksne og uden at have lært om nissemagi. Det ligner i filmen, at den hyggelige nissestue er på Bogense Hotel, men i virkeligheden er disse scener optaget i det gamle hotelværelse i baglokalet hos Antik 44.
Torben Juul, indehaver af Antik 44, har gemt alle rekvisitter og remedier fra nissestuen, som derfor kan genskabes fuldt ud som i filmen. Blandet andet med babynissen Minilis vugge, den lille bitte, antikke kane, som du måske har set i filmen?

Filmen tager os også med ned i Antik 44’s gamle kælder. Den gamle kælder danner scene for den nu afdøde nissefars gamle kontor, hvor alt ligger støvet hen. Nissemagien lever dog stadig i det gamle kontor, og det er da også her, Hugo finder den gamle bog om nissemagi. Bogen kan både tale og prutte, hvad Hugos gammelkloge fætter Egon får at mærke i filmen.
Det også fra nissefarens kontor i den gamle kælder hos Antik 44, at Hugo og Sne finder indgangen til den uhyggelige grotte, hvor man nemt kan fare vild. I grotten skal Hugo og Sne finde det magiske seletøj, der kan hjælpe nissebørnene tilbage til nisselandet og alle de andre nisser.

Gå i Familien Juls fodspor og oplev alle de steder i Bogense, som har været location i filmen. Du kan lade Familien Jul Natureventyr guide dig rundt i den gamle bydel og samtidig få en skøn julefortælling for hele familien.

Hent app’en Natureventyr og oplev flere locations på visitnordfyn.dk/jul

Opdateret af:
VisitNordfyn info@visitnordfyn.dk
VisitNordfyn