Frederiksdal Gods og Park

Gå i historiens spor

Frederiksdal Gods kan dateres tilbage til 1305. Den hvide hovedbygning, som står i dag, er grundlagt i 1756. I dag bruges hovedbygningen og den omkringliggende park til en række forskellige arrangementer.

I forbindelse med parken ligger naturcentret, hvor man kan følge en af de afmærkede ruter gennem både gammel og ung skov. Ruterne byder også på en fantastisk udsigt over Langelandsbæltet og er på henholdsvis 1,3 km, 2,1 og 4,3 km. Find ruterne på Spor i landskabets hjemmeside eller download Naturlandets gratis app.

I Cypres-skoven er der mulighed for at skærpe sanserne på ”Sansestien”. Her er der rig mulighed for at lytte, føle, se, dufte og smage på naturen.

Turen kan afsluttes med et hvil i den overdækkede pavillon i Godsets park, hvor man kan nyde udsigten over søen mod hovedbygningen. Her findes også spande og fiskenet, så man kan gå på opdagelse og fange haletudser fra bådbroen.

I forbindelse med Godset ligger Frederiksdal Kirsebærvins Vineri, hvor den anmelderroste kirsebærvin produceres. Her kan man nyde atmosfæren og den særlige stemning på en tur rundt i produktionen mellem ståltanke og egefade. Se Vineriets åbningstider her

Opdateret af:
Visit Lolland-Falster info@visitlf.dk
Visit Lolland-Falster