GeoCenter Møns Klint

Foto: Mads Tolstrup

Udstilling på Geocenter Møns KlintG

Foto: Mads Tolstrup

Fossiljagt på Geocenter Møns Klint

Foto: GeoCenter Møns Klint

Udstilling Geocenter

Længst ude mod et af Danmarks smukkeste naturfænomener, Møns Klint, ligger GeoCenteret af samme navn. Et oplevelsescenter der fortæller om Danmarks fødsel, og hvordan det bl.a. skete netop her hvor vi står. 

Men! .. mange ved faktisk ikke, at der er så meget mere derude, man kan tage sig til

På GeoCentret kan du nemlig opleve: 

 • 5 forskellige film i 3D biografen
 • Særudstillingen 'Den første dinosaur'
 • Udstillingen 'en tidsrejse i rav'
 • Den mønske manddomsprøve, en virtuel tur rundt om sommerspiret
 • Den interaktive udstilling
 • Klatrebane i trætoppene
 • Fossiljagt på klintestranden
 • Guidede MTB ture igennem klinteskoven, med udsigt over kridthavet og evt. historiefortælling om vandrefalken

Frisk luft, aktiviteter og Møns Klint som kernen

Området omkring GeoCenteret og Møns Klint er simpelthen så fantastisk, at folk strømmer til i løbet af året. 

Billederne på de sociale medier siger det hele - folk elsker det!
De smukke klinter, der hejser sig 128 meter over havets overflade med det turkisgrønne vand - klinteskoven med sin lysegrønne udstråling fra den kridtholdige jord - samtidig med at dyre- og plantelivet beriger området på så mange punkter, at det kan være svært at vælge bare én.

Møns Klint er også kendt for sine 497 trappetrin fra toppen af klinten og ned til stranden. Langs trapperne er der dog mulighed for pauser - for hold nu op en tur! Og vi er kede af at sige det .. der er lige så langt op! Find et kort over alle trapper og nedgange her.
Men man har selvfølgelig været imødekommende og taget højde for, at ikke alle er lige stabile i sin trappegang. Derfor har man lavet en boardwalk, så alle og enhver nu kan nyde den fantastisk udsigt over klinten!

 

Hoteller i nærheden af GeoCenter Møns Klint

 • Hotel Falster

  47,69 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  69,64 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Taastrup Park Hotel

  78,12 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Absalon Hotel

  78,47 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  78,61 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  78,69 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  79,18 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Skovshoved Hotel

  88,27 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  99,24 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  107,43 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel