Koldinghus for børn

Gå i historiens spor

Hop tilbage i tiden på det gamle kongeslot, Koldinghus! Gå i de danske kongers og dronningers fodspor, som har haft deres gang på stedet og oplev de historiske omgivelser ligesom dem, som boede her for hundrede af år siden. Koldinghus er fuld af mysterier og hemmeligheder, som venter på at du afslører dem. Vi lover dig, at mens du vandrer rundt på slottet, vil du glemme nutiden, fordi Koldinghus tager dig med på en spændende tur tilbage til tidligere århundreder.  

Kender du det populære spil, bowling? Vidste du, at det var en yndet aktivitet allerede på kongernes tid? Hvis du besøger slottets indre gård, vil du få mulighed at afprøve den Kongelige Keglebane fra gamle dage. Reglerne har ikke ændret sig over tid, så du spiller bare på samme måde, som du altid har gjort.

Deltag også i skattejagten ”På sporet af historien” og udforsk hvert eneste hjørne af slottet fra Kæmpetårnet ned til den skumle fangekælder gennem sjove opgaver. Vær en del af historien, og lær adelsmænd og -frøkeners liv at kende under jagten.

Du finder et rum på vej op til tårnet, som du må ikke gå glip af. Lokalet skjuler en samling af gammelt legetøj, som børnene brugte for længe siden. Kig ind og se om du kan genkende dem alle. Vi garanterer, at du vil blive overrasket over oplevelsen, når du sammenligner dit eget yndlingslegetøj med det, som er mere end hundrede år gammelt.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse i Koldinghus - og husk at hjælpe med til at holde historien levende!

Åbningstider

Alle dage kl. 10.00-17.00
Lukket: 24., 25. og 31 december +1. januar

Opdateret af:
VisitKolding info@visitkolding.dk
VisitKolding