Kystcentret

Gå i historiens spor

Mærk Vesterhavets kræfter!   

Kystcentret ligger få meter fra det brusende Vesterhav og er et formidlings- og oplevelsescenter med masser af aktiviteter for hele familien.

Et besøg på Kystcentret er en aktiverende rejse gennem hav, bølger, brænding, strøm, vind og vejr, gennem sand og klitter, gennem havbund, strand og kyster - det er en rejsefortælling om livet på kysten, om det grænseløse hav og om det livgivende hav.

”Vesterhavets kræfter” er en udstilling fyldt med aktiviteter, der motionerer både krop og hjerne, og som gør dig klogere på Vesterhavets store kræfter. Følg med i vores eventkalender her.

 

Alexander Nevskij udstillingen

Gå ikke glip af den store og spændende udstilling om Alexander Nevskij´s forlis i 1868. Du kan se mange spændende effekter, der er bjærget fra fregatten og læse søforhøret, som efterfølgende blev afholdt i St. Petersborg. Du kan også læse de private breve, som kaptajn Oscar von Kræmer skrev til sin hustru, Sophie.

 

Tag hunden med

Hvis du har din hund med på tur, er du velkommen til at tage den med indenfor i snor. Måske har vi en godbid i receptionen! 

 

Oplev mere

Benyt lejligheden til at slå et smut forbi Thyborøns mange andre spændende attraktioner som for eksempel JyllandsAkvariet, hvor du kan se og røre ved fiske fra Vesterhavet og deltage på guidede ture ud i naturen.

Sneglehuset, er dækket at sneglehuse og konkylier både ude og inde og viser en lille udstilling af flaskeskibe.

Iskunsten er Thyborøns seneste nye attraktion i det gamle frysehus. Her er unikke kunstværker hygget ud af gigantiske isblokke. Oplev hvordan lyset spiller i isen på magisk vis. 

 

 

Opdateret af:
VisitNordvestkysten, Lemvig info@visitnordvestkysten.dk
VisitNordvestkysten, Lemvig