Labyrinthia - Labyrinternes Land

Gå i historiens spor

Labyrinthia har lukket for vinteren, og åbner igen i foråret 2022.

Sjov, leg og læring for alle

Labyrinthia har 8 labyrinter (plus én til hunde), samt et stort indendørs ”Kryptotek” med mange forskellige spil og opgaver, som du ikke lige finder andre steder. Så kom selv og prøv. Du behøver ikke at stå i kø, og tempoet - det bestemmer du selv.

Masser af forskellige labyrinter 

Prøv den sjove Football Race Maze, en konkurrence-labyrint til alle bold-ekvilibrister. Du kan dyste mod din familie eller dine venner.

I 3D-labyrinten kan du for alvor få afprøvet og udfordret din stedsans. Labyrinten er ny-renoveret og med et nyt gangsystem.

Du kan også nyde både synet og duften af de hundredvis af smukke roser i vandlabyrinten (og måske blive en lille smule våd!). Hvis du downloader deres gratis App, kan du selv styre vandportene i vandlabyrinten fra din smartphone! På den måde bestemmer du, hvem der skal blive våd.

I hundelabyrinten kan du teste din hunds stedsans og lugtesans – og der er gratis ”vovsebar” til de firbenede.

Indendørsaktiviteter og den hyggelige pause

Inde i ”Kryptoteket” kan du få gang i ”de små grå” med nogle af de ca. 50 forskellige spil og opgaver, der er ved bordrene.

Trænger du til at få lidt ny energi ovenpå alle udfordringerne, så er det muligt at købe lidt forfriskninger i caféen. Du er også velkommen til at medbringe din egen mad og nyde den udenfor i pavillonerne eller på den store sydvendte terrasse. Der er også to store gas-grill til fri afbenyttelse.

Du kan lære om labyrintens historie, samt prøve deres to historiske labyrinter: Trojaborgen, der stammer fra Bronzealderen og Chartres, der stammer fra Middelalderen. Selv om det er 2 såkaldte ”envejs-labyrinter”, har de stadig en vis magi.

Tjek åbningstider og priser på Labyrinthias hjemmeside: www.labyrinthia.dk

#labyrinthiasilkeborg #visitsilkeborg #visitaarhusregionen

Opdateret af:
VisitAarhus, Silkeborg info@visitaarhus.com
VisitAarhus, Silkeborg