Nibe Museum

Gå i historiens spor

Se hvordan oldemors køkken så ud - en af de faste udstillinger på Nibe Museum handler nemlig om Det Gamle Køkken. Museet indeholder samtidig et omfattende lokalhistorisk arkiv og Galleri Tinghuset.

Nibe Museum er centralt beliggende ved det store torv i det gamle råd-, ting- og arresthus. Førstesalen i bygningen er indrettet til udstillingslokaler, hvor man kan opleve lokalhistorien på nært hold gennem de forskellige udstillinger. Der er også rig mulighed for at opleve stemningen og atmosfæren fra tiden, hvor de gamle arrestrum stadig var i brug.

Mulighed for rundvisning i museets magasiner

Efter aftale med Nibe Museums personale, er det muligt at få en rundvisning i museets magasiner. Normalt er magasinerne lukket for besøgende, men da museet efterhånden har opnået en så stor samling af genstande, at der ikke er plads til dem i museets udstillinger, kan du nu få glæde af det hele.

Åbningstider på Nibe Museum

Ud over de faste åbningstider, holder Nibe Museum også åbent søndag i forbindelse med Galleri Tinghusets udstillinger, og alle hverdage i skolernes sommerferie.

Alle hverdage i skolernes sommerferie kl. 12:00-17:00
og ellers alle onsdage kl. 13:30-17:00

Læs mere om Nibe Museum her...

Opdateret af:
Destination NORD - Aalborg info@destination-nord.dk
Destination NORD - Aalborg