Ryegaard og Trudsholm Godser

Foto: Ryegaard Gods

Udsigt oppefra af Ryegaard Gods | Copywrite: Ryegaard Gods

Foto: Ryegaard Gods

Hestevognskørsel på Ryegaard Gods | Copywrite: Ryegaard Gods

Foto: Ryegaard Gods

Fritidsmesse på Ryegaard Gods | Copywrite: Ryegaard Gods

Mellem Holbæk og Roskilde, ved den sydligste del af Isefjord, ligger Ryegaard og Trudsholm Godser. Til sammen har de to godser ca. 200 hektar af enestående natur og mere end 70 kæmpehøje.

Her kan du læse om alle de forskellige oplevelser, som du kan få på de historiske godser, herunder køb af kvalitetsprodukter i Gårdbutikken Ryegaard Rejsestald, sommerens bedre is hos Ryegaard Ishus, pluk-selv blomster, kommende events, den smukke Dyrehave og unik overnatning i trætopshytten.

Ryegaard Gods

Historien om den gamle herregård, Ryegaard Gods, går helt tilbage til middelalderen, før 1350. Godset har været ejet af forskellige adelsslægter, og haft flere hovedbygninger, bl.a. én i 1575 pyntet med gobeliner og én i 1876 med røde mursten. Skjult i det smukke område, der omgiver godset, er der flere fredede oldtidsminder, som f.eks. stengrave, langdysser, jættestuer og bronzealderhøje.

Trudsholm Gods

Ligesom Ryegaard, har Trudsholm gods skiftet ejer mange gange. Fra 1163-1666 skiftede godset ejer seks gange. Hovedbygningen blev bygget i 1551, men kun dele af denne bygning er bevaret. Denne blev ombygget i 1874 med røde mursten. Bygningen blev fredet i 2013. På godset findes der også flere oldtidsminder, som f.eks. en jættestue og tre høje.

Ryegaard Ishus

Adresse: Munkholmvej 325, 4060 Kirke Såby.

Fra april til september er Ryegaard Ishus åbent (se datoer på hjemmesiden). Her bydes på is, kaffe og god udsigt. Ishuset sælger softice, vaffelis og pindis samt kaffe, kildevand og most fra Østergaard Mosteri. Der sælges også glutenfri vafler og laktosefri is. Åbningstiderne afhænger af vejret. 

Pluk-selv-blomster

Adresse: På hjørnet mellem Elverdamsvej og Munkholmvej.

Tag en smuk bukket blomster med hjem. På hjørnet Elverdamsvej og Munkholmvej er der mulighed for at plukke tulipaner i alle mulige farver. Dette er muligt ca. fra midten af april. Du plukker selv blomsterne og betaler med kontakt eller MobilePay. 

Ryegaard Dyrehave

Adresse: Munkholmvej 360, 4060 Kirke Såby.

Ryegaard Dyrehave er et smukt udflugtssted for hele familien. Skoven er åben for gående og cyklister (på etablerede veje) mellem solopgang og solnedgang. Dog er der kun adgang for gående inden for hegnet.

Særligt den indhegnede del af Dyrehaven er værd et besøg. Her har du mulighed for at få helt unikke oplevelser i det smukke landskab samt nyde enestående udsigt over fjorden. I Dyrehaven kan du finde både får og køer samt et smukt planteliv.

Events på Ryegaard og Trudsholm Gods

Hele året bliver der arrangeret en masse spændende begivenheder på de to godser. Bl.a. julemarked, fritidsmesse og halloween. På godsernes hjemmeside kan du følge med i kommende events på Ryegaard og Trudsholm Godser.

Romantisk overnatning i trætopshytte

Book en romantisk overnatning på Ryegaard Gods, hvor I kommer til at overnatte i en trætop hytte i en gammel bøgeskov. I har alt for jer selv - uden forstyrrelser fra andre overnattende gæster. Mere romantisk bliver det næsten ikke! Fra hytten er der udsigt til Isefjord.

Hoteller i nærheden af Ryegaard og Trudsholm Godser

 • Skjalm Hvide Hotel

  26,98 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  28,77 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  39,78 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  45,01 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  45,15 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  45,16 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  46,8 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Skovshoved Hotel

  48,25 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  58,34 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand
 • Marienlyst Strandhotel

  63,24 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel