Salling ROOFTOP

Gå i historiens spor

Jul på Salling ROOFTOP

Fra 4. november kan du på Salling ROOFTOP få en pause fra juleræset og samtidig opleve den fantastiske udsigt over den julepyntede by. Pak dig ind i tæpper og nyd gløgg og æbleskiver under åben himmel på den hyggelige tagterrasse, der er fyldt med julelys. I caféen kan du smage på lækre julelækkerier eller nyde et glas vin. I november og december vil der løbende være musik og underholdning. 

Læs mere om Jul på Salling ROOFTOP og find programmet over events.

Cafe, cocktails og glasrampe

Salling ROOFTOP er lig en ekstraordinær udsigt, men tagterrassen byder også på et frodigt væksthus med bar og café, hvor du kan stille sulten med et godt måltid eller nyde en frisk cocktail. Du finder også loungeområder, hvor du kan hænge ud, og en scene, hvor du på specifikke dage kan se koncerter under åben himmel. Hvis du tør, kan du bevæge dig ud på den angstfremkaldende glasrampe, Salling SKYWALK, som stikker ud over Strøget. Herfra kan du se 27 meter direkte ned på menneskemylderet.

Salling Roofgarden

Du kan også besøge Salling Roofgarden, som ligger i forlængelse af Salling ROOFTOP, hvor du kan gå på opdagelse på gangbroer, opleve de fantasifulde bænke, dykke ned i kultur og installationer, prøve himmelgyngerne - og ikke mindst nyde den storslåede udsigt over Aarhus.

Events i Salling

Salling ROOFTOP byder løbende på begivenheder. Start weekenden med at nyde et glas vin, mens en DJ vender plader og sætter gang i weekendstemningen. Du kan følge med i programmet på Sallings Facebookside.

Salling ROOFTOP følger Sallings åbningstider, og det er gratis at besøge tagterrassen.

Se, hvad andre deler på Instagram

#sallingrooftop #visitaarhus #visitaarhusregion

Opdateret af:
VisitAarhus info@visitaarhus.com
VisitAarhus