Sensitivt Ler

Gå i historiens spor

Der hvor verden ender, skaber kunstneren Signe R. Andersen keramiske skulpturer. Værkerne taler til følelserne og har en størrelse, så de passer ind i de fleste hjem.

Signe er uddannet gartner og siden eksperimentel biolog fra Syddansk Universitet. Hendes passion for mennesker, planter og dyr er tydelig i hendes kunst.

Hele livet har hun bevæget sig i spændingsfeltet mellem det eksakte naturvidenskabelige og den kreative tænkning. Fantasien er vild og uendelig og mærkes tydeligt i sammenspillet imellem indbyggerne i keramikkens univers, som også er kunstnerens eget.

I materialevalget er der fokus på anvendelsen af forskellige typer ler, hvor deres særlige farve og struktur, og i nogen tilfælde blandinger, udnyttes til at understrege værkernes budskab. Der er kun sparsomt anvendt glasur, og kun hvor det er et naturligt valg, som forstærker eller understreger et særligt udtryk. Efterbehandlingen af de uglaserede lerfigurer er ofte voks eller olie, som giver figurerne et blødt, drømmende og eventyrligt skær.

Åbningstider

Åbningstiderne er flydende. SMS eller ring for aftale.

Det er muligt at kombinere et besøg med en gåtur ved fjorden.

Opdateret af:
VisitNordfyn info@visitnordfyn.dk
VisitNordfyn