Tulip-bygningen

Gå i historiens spor

I Vinterferien slår Tulip i Faaborg igen dørene op for aktiviteter for store og små. Alle aktiviteter er gratis.

Tag børnene med til kreative workshops mandag, tirsdag og torsdag, fredag i uge 7.

Skab, leg og vær kreativ

Mandag og tirsdag kl. 10.00 - 14.00

Vær med, når designer og underviser ved Billedskolen i Ringe Freja Fyhn inviterer til kreativ workshop. Her kan du designe sjove skulpturer, fine postkort,
bogmærker mv.

Få en særlig biblioteksoplevelse

Mandag, torsdag og fredag

Et stort og hyggeligt glampingtelt er rykket ind i Tulip-bygningen. Inviter dine voksne med ind til hygge i biblioteksteltet. Der vil være højtlæsningsbøger, og både børn og voksne kan slå sig ned i de bløde møbler og læse en bog eller bladre i nogle af de lækre magasiner, vi har med.

Lav en monsterbog

Mandag og torsdag kl. 10.00 - 14.00

Er du vild med monstre Og bøger ? Så kom ned til Tulipbygningen i vinterferien - her kan du nemlig lave den vildeste monsterbog til din bogreol. Her forvandles helt almindelige bøger til spændende monstre med 2, 3 4 eller fler 100 øjne, hugtænder, horn, fjer og meget, meget mere. Fantasien har frit spil og din monsterbog kan blive lige præcis, som du vil havde den. En monsterbog pynter på en bogreol, så du må selvfølgelig tage den med hjem.


Du må godt spille bold indenfor

Onsdag kl. 10.00 - 16.00

Vær med, når vi omdanner det gamle slagteri til en slagmark for badminton, basket og backgammon. Onsdag i vinterferien kan børn og unge kæmpe mod hinanden i forskellige sportsgrene og brætspil. Der er også plads til at fordybe sig med en bog eller fedtfarver uden at kæmpe om førstepladsen.

Lav dit eget kunsttryk

Torsdag og fredag kl. 10.00 - 16.00

Med udgang i udstillingen "Arithmos" hos Skitsehandlen i Faaborg får du mulighed for at lave dit eget kunsttryk under kyndig vejledning af billedkunstner Kristian Blomstrøm.
Kunsttrykkene vil blive trykt i oplag af 10 stk, A3-format og i 2-3 forskellige farver, per deltager.

Fabelagtig danseforestilling

Mandag og tirsdag kl. 15.00 og kl. 17.00

Oplev forestillingen KNUD ROMERS ABC - ET MUSIKALSK DANSEALFABET fra Baggård Teatret i Svendborg. Forestillingen er gratis, men du skal have billet.

Få billet her


Lær at strikke


Fredag kl. 10.00 - 14.00

Her sidder bibliotekets strikke-ekspert, Camilla klar med pinde og garn. Du kan lære at slå op og strikke ret - måske også vrang, hvis du er hurtig.
Måske er det starten på en grydelap eller halstørklæde? Hvis du allerede er i gang, men er gået lidt i stå, er du også velkommen. Så finder vi strikkeglæden sammen. Du behøver ikke medbringe andet end lyst til at strikke.

Opdateret af:
Faaborg Turistbureau visitfaaborg@fmk.dk
Faaborg Turistbureau

  • Tulip-bygningen
  • Værftsvej 8
    5600 Faaborg