Vandreture i Tommerup og omegn

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Tommerup-stierne

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Tommerup-stierne

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Tommerup-stierne

Det nuværende stisystem afspejler de vante motionsruter, som lokale klubber, foreninger og skoler har benyttet sig af, samt de løb, som gennem årene er blevet arrangeret lokalt.

Praktiske oplysninger:
Der er 4 startsteder: Tallerupskolen Tommerup St., Brylle Fritidscenter, Vestfyns Efterskole,Tommerup Kirke.
Ved Tommeruphallerne og Lilleskov Teglværk er der opstillet pæle med henvisning til rutenettet. Se ruterne her

Ruterne er inddelt i farver efter længde:

 • Gul, 0-6 km 
 • Grøn, 6-8 km
 • Blå, 8-10 km
 • Rød, 10-12 km        
    

En rute markeres på pælene med farve, bogstav og længde.
Flere ruter har samme bogstav, fx Gul A, Grøn A, Blå A og Rød A, men der er kun 1 rute inden for hver farve med samme bogstav.

Oversigt over Stisystemet kan ses ved Lilleskov Teglværk, i Tommeruphallerne, på rastepladserne ved Høgsholt Skov, ved Informationen over for brugsen i Tommerup, Tommerup Rådhus, ved Verninge Kro og Brylle Fritidscenter.

Sådan bruges Stiprojektet:
1. Kik på kortet, vælg startsted og den rute, du ønsker at følge.

2. Undervejs kan du på hver pæl, du passerer, følge med i, hvor langt du har gået, og hvor langt du har igen, fx, Gul B 5,3 km ved Høgsholtvej/Stenløkkevej: 4,9 B B 0,4 samlet længde 5,3 km. Du har gået 0,4 km fra Tallerupskolen og har 4,9 km igen.

3. Hvis du undervejs får lyst til en længere tur, vælger du blot ved en af pælene en rute med et større km-tal.

4. Ligegyldigt, hvor du end starter / eller evt. skifter rute, vil du altid komme tilbage til dit udgangspunkt / skiftepunkt.
Bemærk: På nogle ruter kommer man tæt på eller gennem privat område. Vi henstiller til brugerne, at man her som alle andre steder udviser hensynsfuld adfærd.

Hoteller i nærheden af Vandreture i Tommerup og omegn

 • Frederik VI's Hotel

  10,26 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Brobyværk Kro

  13,26 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel Knudsens Gaard

  14,26 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • City Hotel Nattergalen

  14,98 km

  Midt i Odenses H. C. Andersen-kvarter ligger City Hotel Nattergalen. Herfra kan du gå på opdagelse i den fynske hovedstad. Hotellet er et godt udgangspunkt for at opleve byen, hvor seværdighederne befinder sig lige om hjørnet.

  Læs mere : City Hotel Nattergalen
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  16,91 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Munkebo Kro

  27,04 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  29 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Tornøes Hotel

  32,61 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel Fuglsangcentret

  37,52 km

  Nærvær, varme, personlig atmosfære, gæstfrihed og gastronomi i særklasse beskriver Hotel Fuglsangcentrer i Fredericia. Tæt på Lillebælt og Trekantsområdets mange seværdigheder, lige op til skoven - og midt i en stor park med sansehave. Slap af og nyd de grønne omgivelser og den indendørs swimmingpool med sauna.

  Læs mere : Hotel Fuglsangcentret
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  39,02 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel