Von Broich Mohair

Gå i historiens spor

Butikken ”Von Broich Mohair” er et resultat af mange års avlsarbejde med mohairgeder og produktion af råmohair. En lille flok af de dejlige dyr kan ses i sommerperioden, selv om avlsdyr er solgt fra. Salget af de ædle mohairvarer er forblevet og historien om mohairen og de herlige geder fortælles stadig spændende og interessant til alle kunderne, så køb af de bløde produkter stadig er en oplevelse.

Råmaterialet og den professionalisme, der lægges i fremstillingen af de færdige mohairprodukter er helt afgørende for kvaliteten, derfor arbejder ”Von Broich Mohair” stadig tæt sammen med de firmaer der forælder mohairen.

Indkøb til butikken foretages i dag hovedsagligt via de samme forbindelser, som tidligere stod for forædlingen af gårdens egne produktioner. Der anvendes kun førsteklasses mohair. Førsteklasses mohair høstes kun af velfungerende dyr, der er holdt under dyreetiske rigtige forhold.

De primære varer i butikken er, som det har været i de sidste 25 år, strømper til alle formål og forskellige typer af strikkegarner i et stort udvalg af farver. Derudover varieres butikkens sortiment af bl.a. mohairplaider, skind, færdigstrikkede trøjer, tørklæder, ponchos, babyundertrøjer og meget mere.

Opdateret af:
VisitNordvestkysten, Jammerbugten info@visitnordvestkysten.dk
VisitNordvestkysten, Jammerbugten