Deal ophold • Tilbud på hotelophold og kroophold

Deal ophold i dejlige Danmark

Vi kender det alle sammen, til tider kan det være tiltrængt at komme lidt væk fra hverdagen, komme helt ned i gear og få slappet helt af. Det behøver ikke være en hel uge, ofte kan en forlænget weekend gøre en stor forskel. Og hvorfor ikke købe et deal ophold til den bedste pris?

Vi har samlet et væld af billige ophold i Danmark, til dig som ønsker et ferie- eller weekendophold til en god pris, uanset hvad formålet med dit ophold er. Hér på siden finder du et overblik over de deals ophold, som vi kan tilbyde lige nu. Vi har gjort det nemt for dig, ved at samle de bedste kro- og hotelophold til de bedste priser.

Når du klikker på et ophold, finder du en oversigt over faciliteter på deal opholdet og information om det nærliggende område. Det kan være du foretrækker gratis parkering, ladestik til el-bil, et røgfrit ophold eller gratis internet. Sådanne informationer finder du under det enkelte ophold.

Tilbud på ophold

Hvem siger, at det behøver være dyrt at tage på ferie eller weekendophold i Danmark? Vi har gjort arbejdet for dig, og i samarbejde med hoteller og kroer over hele landet, sikret dig de bedste deals på ophold med overnatning, sådan at du kan rejse rundt i Danmark til de bedste priser.

Når du overnatter mere end en gang, får du vores kroer og hoteller til en skarp pris. Med mere end en overnatning, har du mulighed for at få ro og tid til at opleve naturen og det område, som du besøger.

Er du mere til oplevelser i Danmark? Du skal ikke være nervøs for at komme til at kede dig. Opholdene ligger alle i nærheden af skønne aktiviteter for børn, unge, voksne og pensionister. Personalet står gerne til rådighed for at hjælpe dig med at få et fantastisk ophold fyldt med oplevelser.

Deal hotelophold

Det er dig, der bestemmer hvilken type ophold, som du vil på. Det kan være et moderne hotelophold i lyse og lette omgivelser, hvor luksus og bekvemmelighed sætter dagsordenen. Eller måske et hotel i byen, hvor I kan nyde det pulserende byliv. Vi har samlet flere hotelophold deals, og nederst på siden kan du vælge den hotel-deal, som passer dig bedst.

Måske du foretrækker en mindre kro på landet i skønne omgivelser, hvor kromutter og krofatter opvarter med manér. Tag hele familien med på hotel og nyd en stund sammen som familie, eller tag afsted som par og nyd et ophold i tosomhed.

Det kan også være, at du foretrækker et badehotel, hvor du kan slappe helt af, med vandet tæt på. Eller måske du foretrækker et ophold tæt på seværdigheder eller oplevelser. Uanset hvordan du ønsker at dit ophold skal være, tilbyder vi deals til skønne kro- og hotelophold, men også til ophold på slotte rundt omkring i Danmark.

Deal med overnatning

Nederst på siden her finder du vores deals ophold i Danmark, og her har du mulighed for at vælge hvor mange nætter du ønsker at overnatte. Vores overnatningssteder er vidt forskellige, og derfor kan vi tilbyde dig skræddersyede ferie- og weekendophold, sådan at du får det ophold, som du drømmer om.

På trods af at vores deals med overnatning er vidt forskellige, er nøgleordene de samme: nemlig den personlige gæstfrihed, fokus på kvalitet og øje for de små detaljer, som sætter rammerne om det behagelige ophold, uanset hvor i Danmark du vælger at tage på ferie eller weekendophold.

Med en af vores deals, skal du ikke være bekymret for at betale overpris for dit ophold. Vi sikrer store rabatter, sådan at du aldrig betaler fuld pris for dit ophold. Det er vigtig for os, at vores deals er attraktive, og derfor arbejder vi altid for at kunne tilbyde deals flere steder i landet. Det giver dig mulighed for at komme derhen, hvor du ønsker.

God mad og drikke

Mange af vores tilbud inkluderer en lækker morgenmadsbuffet, med fokus på lokale råvarer af højeste kvalitet. Hvert hotel og kro har deres helt egen unikke placering, som afspejles i deres brug af råvarer og sikrer dig lækker morgenmad. Når du vælger en overnatning med morgenmad, skal du ikke bekymre dig om at handle ind, men blot nyde dit ophold, sove længe og sætte dig til bords efter en god nats søvn. Efter morgenkaffen er du klar til at begive dig ud på nye eventyr.

Flere af vores deal ophold har restauranter, som du kan spise på til frokost eller aften. Når du er overnattende gæst, har du mulighed for at tilkøbe mad i restauranten, og få dig en fantastisk smagsoplevelse.

Når menuen skal tilkøbes, giver det dig frihed til selv at vælge hvor du ønsker at spise. Det kan være, at I ønsker at spise på opholdet enkelte aftener, eller udelukkende foretrækker at prøve forskellige restauranter i byen. Det er helt op til jer.

Flere af vores deal ophold har et bar og lounge område, hvor I kan slappe af og nyde noget at drikke. Det kan være lækker vin, en god øl, en forfriskende drink, kold sodavand eller en friskbrygget kop kaffe. I bar og lounge området er der altid godt stemning. Her kan I både slappe af, små snakke med hinanden, eller falde i snak med andre selskaber og få nye bekendtskaber.

Ophold for 2 deal

Når hverdagen pludselig fylder for meget, jobbet presser og samtalerne derhjemme bliver færre, så er det tid til en pause fra hverdagen og plads til hinanden. I en sådan situation, er der ikke noget bedre end et ophold for to hvor romantikken får plads - og hvad er mere romantisk end et weekendophold for to på et slot?

Er du mere til et ophold på en kro eller et hotel, så kan du altid finde ophold for 2 på tilbud hos Small Danish Hotels. Hos os kan du altid vælge mellem deals på hoteller, kroer og slotte over hele landet.

Vi har også samlet gode råd til dig, der gerne vil på et romantisk weekendophold.

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold