Bui Hotel Humble

Gæsteanmeldelser
5 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Bui Hotel Humble

Gæsteanmeldelser
5 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Skønt hotel på Langeland i det sydfynske øhav

Når vi i nationalhymnen synger om de brede bøge nær salten østerstrand, er det faktisk en skov på Langeland, der er tale om. Oehlenschläger blev nemlig inspireret til teksten af et besøg i Stengade Skov, der ligger ud til Langelands Bælt et stenkast fra Tranekær Slot. Her vokser bøgen mange steder helt ud til kysten, så det passer, når vi synger, at bøgen spejler sin top i bølgen blå. 

I det hele taget er den langelandske natur skøn at opleve og bevæge sig i, og på Langeland findes også en af Danmarks bedste badestrande, nemlig Ristinge Strand med det fine hvide sand, der strækker sig over næsten 10 km. Fra stranden er der kun et par kilometer til Humble, hvor Bui Hotel Humble ligger på hjørnet midt i hovedgaden. Her bliver du altid mødt af et smil, og den gamle krohave indbyder til afslapning ovenpå en skøn dag.

Når du skal udforske Langeland er Langelands sydspids et besøg værd. Det er dækket af et vidtstrakt naturområde med store, åbne græssletter, søer og moser, historiske skove, stejle klinter og de særprægede, rundpuldede ”hatbakker”, som kun findes på Langeland. Her kan du møde en flok på ca. 60 ”vilde” heste af exmoor-racen, som klarer sig selv året rundt – stort set uden menneskers indblanding.

På Langeland findes også rigtig mange keramikere og kunstnere, hvis værksteder er åbne hele året.

 • Gratis internet

 • Kæledyr
 • Restaurant

 • Gratis parkering

 • Lufthavn: 75 km

 • Togstation: 30 km

 • Busstop: 200 m

 • Badestrand: 4 km

 • Fiskeri: 4 km

 • Golf: 3 km

 • 7 værelser

Tæt på en af Danmarks bedste badestrande

Besøg også Kong Humbles Grav, som er vel nok Langelands mest kendte fortidsminde med en kæmpestor velbevaret langdysse, der stammer fra yngre stenalder. Det vil sige, at graven er mindst 4.000 år gammel. Højen har 77 randsten og omtrent midt i højen ligger det store dyssekammer, som er dækket af en stor, hvælvet overligger. Kong Humble skal have været konge over et rige af en eller anden størrelse i det danske område omkring år 300 e. Kr., men hvorfor den meget ældre langdysse er blevet til hans grav fortaber sig vist i det uvisse. 

Kroens værelsesfløj med 7 værelser ligger i den gamle krohave, hvor hvert værelse har egen udgang til en terrasse. Tæt på gode badestrande, windsurfing, fiskeri og golf. Kroen tilbyder weekendophold, miniferie og golfferie og har plads til selskaber med op til 100 personer i det gamle forsamlingshus, som nu er hotellets festsal.