Bui Hotel Humble

Gæsteanmeldelser
71 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Bui Hotel Humble

Gæsteanmeldelser
71 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Bemærk at hotellet kun har morgenmadsrestaurant.
Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Vietnamesisk inspireret hotel på det skønne Langeland

Bui Hotel Humble er beliggende på den sydlige del af Langeland. Omgivet af fantastisk natur, dansk historie og tæt på én af Danmarks bedste badestrande, nemlig Ristinge Strand med det fine hvide sand, der strækker sig over næsten 10 km. er hotellet en oplagt mulighed for en ø-ferie eller miniferie.

Fra stranden er der kun et par kilometer til Humble, hvor Bui Hotel Humble ligger på hjørnet midt i hovedgaden. Her bliver du altid mødt af et smil, og haven indbyder til afslapning ovenpå en skøn dag. I 2021 fik den tidligere kro - Humble Kro og Hotel - nye ejere med vietnamesiske rødder. Efter en stor indendørs renovering af hotellet syv værelser er stilen nu inspireret af den vietnamesiske mentalitet og kultur.

Når du skal udforske Langeland er Langelands sydspids et besøg værd. Det er dækket af et vidtstrakt naturområde med store, åbne græssletter, søer og moser, historiske skove, stejle klinter og de særprægede, rundpuldede ”hatbakker”, som kun findes på Langeland. Her kan du møde en flok på ca. 60 ”vilde” heste af exmoor-racen, som klarer sig selv året rundt – stort set uden menneskers indblanding.

  • Gratis internet

  • Gratis parkering

  • Kæledyr
  • Lufthavn: 75 km

  • Togstation: 30 km

  • Busstop: 200 m

  • Badestrand: 4 km

  • Fiskeri: 4 km

  • Golf: 3 km

  • 7 værelser

Oplev Langelands skønne natur

Besøg også Kong Humbles Grav, som er vel nok Langelands mest kendte fortidsminde med en kæmpestor velbevaret langdysse, der stammer fra yngre stenalder. Det vil sige, at graven er mindst 4.000 år gammel. Højen har 77 randsten og omtrent midt i højen ligger det store dyssekammer, som er dækket af en stor, hvælvet overligger. Kong Humble skal have været konge over et rige af en eller anden størrelse i det danske område omkring år 300 e. Kr., men hvorfor den meget ældre langdysse er blevet til hans grav fortaber sig vist i det uvisse. 

Hotellets værelsesfløj med 7 værelser ligger i den gamle krohave, hvor hvert værelse har egen udgang til en terrasse. Alle værelser er nyrenoverede i 2021. Hotellet tilbyder weekendophold, miniferie og golfferie, men er også oplagt til vandre- og cykelferier på Langeland.