City Hotel Nattergalen, Odense

Gæsteanmeldelser
324 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

City Hotel Nattergalen, Odense

Gæsteanmeldelser
324 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser
Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse

Sådan fungerer booking

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at angive datoer og se udvalget af værelser.

Moderne city hotel midt i Odenses hyggelige H. C. Andersen-kvarter

Midt i Odenses gamle Latinerkvarter med nye trendy butikker, finder du City Hotel Nattergalen.

Du er så tæt på H. C. Andersens Hus, som du næsten kan komme. Nogle få hundrede meter til fods ned ad Sortebrødre Stræde og forbi Odense Koncerthus, og du står foran museet, der er helliget Danmarks verdensberømte digter.

City Hotel Nattergalen har altså en rigtig god beliggenhed i forhold til alle seværdighederne i Odenses midtby, og det er en stor fordel, at hotellet har sin egen parkeringsgård, hvor du trygt kan stille bilen, mens du går på opdagelse i den fynske hovedstad. Hotellet arrangerer gerne cykeludlejning, hvis man har lyst til at udforske Odense på to hjul. Uanset transportmiddel er der nok at se på i Odense, f.eks. Odense Zoo, Den Fynske Landsby og naturligvis H. C. Andersens Hus.

Efter en oplevelsesrig dag kan du nyde solen og udsigten til byens tage fra hotellet dejlige tagterrasse.

  • Gratis internet

  • Restaurant

  • Parkering mod betaling

  • Lufthavn: 101 km

  • Togstation: 0,7 km

  • Busstop: 0,7 km

  • Golf: 4,5 km

  • 48 værelser

Hygge og afslapning i H.C. Andersen hjemby

Hotellet tilbyder gratis trådløst internet på samtlige værelser, der er desuden gratis kaffe, cappuccino, cafe latte og te . Og når du skal på opdagelse i Odense, får du selvfølgelig et gratis kort, turistbrochurer og en folder med motionsruter.

I hotellets aktivitetsrum er der bl.a. billard, bordtennis og dart, og i den hyggelige pejsestue kan du slå dig ned i de magelige sofaer og nyde en kop kaffe, øl og vin. Morgenbuffeten indtages i hotellets hyggelige morgenmadsrestaurant.

Værd at vide
Hotellet råder over 43 lyse og venlige værelser med brusebad/toilet, hårtørrer, fladskærms tv samt gratis trådløst internet. Desuden 5 luksus hotellejligheder blot 150 m fra hotellet.

Receptionen er åben fra kl. 7.00 til 23.00 og sælger drikkevarer, snacks og diverse toiletartikler. Ved senere ankomst end 23.00 rekvireres der en kode til dør og parkering

Se kalender og priser