City Hotel Odense

Traditionel dansk kro midt imellem Silkeborg og Aarhus

Gæsteanmeldelser
209 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

City Hotel Odense

Traditionel dansk kro midt imellem Silkeborg og Aarhus

Gæsteanmeldelser
209 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Beskrivelse

Midt inde i Odense finder du i Hans Mules Gade det moderne City Hotel Odense, som åbnede i 1988. Du er så tæt på H. C. Andersens Hus, som du næsten kan komme. Nogle få hundrede meter til fods ned ad Sortebrødre Stræde og forbi Odense Koncerthus, og du står foran museet, der er helliget Danmarks verdensberømte digter.

City Hotel Odense har altså en rigtig god beliggenhed i forhold til alle seværdighederne i Odenses midtby, og det er en stor fordel, at hotellet har sin egen parkeringsgård, hvor du trygt kan stille bilen, mens du går på opdagelse i den fynske hovedstad. Hotellet arrangerer gerne cykeludlejning, hvis man har lyst til at udforske Odense på to hjul. Uanset transportmiddel er der nok at se på i Odense, f.eks. Odense Zoo, Den Fynske Landsby og naturligvis H. C. Andersens Hus.

Hotellet ligger desuden tæt på Den Gamle Kro, en af Odenses traditionsrige restauranter, som er indrettet i et gammelt bindingsværkshus fra 1683. Der er eksempelvis mulighed for at holde en utraditionel og anderledes konference ved at kombinere overnatning på City Hotel Odense med Den Gamle Kros attraktive lokaler.

Efter en oplevelsesrig dag kan du nyde solen og udsigten til byens tage fra hotellet dejlige tagterrasse.

 

  • Røgfrit

  • Gratis internet

  • Restaurant

  • Gratis parkering

  • Lufthavn: 101 km

  • Togstation: 0,7 km

  • Busstop: 0,7 km

  • Golf: 4,5 km

  • 48 værelser

Hygge og afslapning i H.C. Andersen hjemby

Det er gratis at parkere i hotellets gård, og der er også en række andre gratis glæder, når du vælger at bo på City Hotel Odense: Der er gratis trådløst internet på samtlige værelser, du kan gratis låne computer og printer i hotellets IT-business room, der er gratis frugt, kaffe, cappuccino, te og kakao, og du kan gratis låne danske aviser. Og når du skal på opdagelse i Odense, får du selvfølgelig et gratis kort, turistbrochurer og en folder med motionsruter.

I hotellets aktivitetsrum er der bl.a. billard, bordtennis og dart, og i den hyggelige pejsestue kan du slå dig ned i de magelige sofaer og nyde en kop kaffe eller et enkelt glas foran pejsen. Morgenbuffeten indtages i hotellets hyggelige morgenrestaurant.

Værd at vide

Hotellet råder over 43 lyse og venlige værelser med brusebad/toilet, hårtørrer, telefon, fladskærms tv m/radio, vækkefunktion og infokanal samt gratis trådløst internet. Desuden 5 luksus hotellejligheder. Receptionen er døgnåben og sælger drikkevarer, snacks og diverse toiletartikler.