Dragør Badehotel

Gæsteanmeldelser
321 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Dragør Badehotel

Gæsteanmeldelser
321 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Badehotel med smuk udsigt over Øresund - få km fra Københavns lufthavn

Dragør Badehotel blev bygget i 1907, dengang Amagerbanen blev opført og fik endestation i historiske og charmerende Dragør. I dag er beliggenheden tæt ved Københavns Lufthavn og Øresundsbroen også med til at gøre hotellet særdeles attraktivt.

Hele stedet emmer af stemning og historie. Store dele af den originale udsmykning er stadig at finde på Dragør Badehotel den dag i dag, hvor den løbende modernisering har taget flot hensyn til den smukke, gamle stil.

Fra åbningen i 1907 har Dragør Badehotel været et sandt tilløbsstykke, hvor københavnerne tog på badeferie for at nyde roen og naturen ved stranden ud til Øresund.

I dag kan du selv opleve charmen i et af de 32 værelser, der er indrettet, så de kan tjene alle behov – også hvis du ønsker værelse med handicapvenlig indgang i gadeplan. Du kan endda nyde udsigten over Øresund fra balkonen foran værelserne på 1. sal.

Dragør Badehotel ligger tæt på København og er derfor også populært som en idyllisk base for et ophold, med besøg i hovedstaden.

Mange gæster når dog aldrig så langt, men lader sig i stedet forføre af de små gader og smukke huse i historiske Dragør eller nyder naturen og omgivelserne ved stranden, hvor man kan boltre sig frit i bølgerne.

 • Handicapvenligt
 • Gratis internet

 • Restaurant

 • Gratis parkering

 • Røgfrit

 • Lufthavn: 7 km

 • Togstation: 6,5 km

 • Busstop: 500 m

 • Badestrand: 300 m

 • Fiskeri: 300 m

 • Golf: 3 km

 • 32 værelser

Badehotel tæt på København

Traditionerne og historierne står i kø på Dragør Badehotel. Tilbage i de brølende 1920ere underholdt dygtige pianister og kendte operasangere badehotellets gæster.

I dag holdes traditionen i hævd med Dinner & Dance, ligesom Dragør Badehotel ofte danner ramme om arrangementer fra bryllupper til konferencer.

Her er menukortet et centralt punkt, hvor køkkenet har stor succes med at forene traditionerne med de nye tendenser – her får du mad, så også fuglene synger.

Når maven er fuld og humøret til andet end strand, så byder Dragør by på et væld af oplevelser. Du må ikke snyde dig selv for en slentretur gennem de små gader med de lave Dragør-huse fra 1700- og 1800-tallet. Faktisk er Dragør en af de bedst bevarede byer i Danmark med hele 76 fredede ejendomme i den gamle bydel. Særligt bør du besøge de fire små smøger Bagergangen, Smedegangen, Fiskergangen og Strandgangen, der oprindeligt var såkaldte trillebørstier, hvor byens folk kunne komme ned til strandkanten med deres fiskegrej.

Inden du vender tilbage til aftensmaden på Dragør Badehotel, så husk også at kigge ud til Dragør Fort og lystbådehavnen. Eller besøg Danmarks Lodsmuseum i det gamle lodshus fra 1820’erne eller Dragør Museum, der fortæller alle de spændende og pudsige historier fra den charmerende by.