Gl. Skovridergaard, Silkeborg - SDH Partner Hotel

Gæsteanmeldelser
0 anmeldelser

Gl. Skovridergaard, Silkeborg - SDH Partner Hotel

Gæsteanmeldelser
0 anmeldelser
Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse

Sådan fungerer booking

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at angive datoer og se udvalget af værelser.

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

Bo eventyrligt i smukke Silkeborg.

Hotellet er en del af alliancen med Best Western Hotels & Resorts.

Silkeborg er berømt for sin betagende natur, de fortryllende søer og de levende farver. Midt i denne idyl ligger Hotel og konferencecenter Gl. Skovridergaard, der udstråler fred og charme med sine smukke, historiske bygninger og omgivelser, der er indrammet af naturen. Hotellets overdådige park er en visuel fest og byder på en mangfoldighed af naturskønne oplevelser. Indendørs er atmosfæren varm og charmerende med et strejf af kongelig nostalgi.

Værelser med udsigt
På Gl. Skovridergaard-hotellet hersker en atmosfære af fred og idyl, og det omgivende udendørsområde byder på en charmerende gårdsplads, snoede alléer, historiske bygninger og en smukt anlagt park. Værelserne i hovedbygningen og Gammelgården varierer i størrelse og indretning, men de fleste har den fælles kvalitet af en smuk udsigt til parken. En af værelserne har endda tidligere fungeret som kongelig residens for Kong Frederik VII. I Gul Fløj er værelserne mere ensartede i udtrykket og har alle den dejlige fordel med en balkon.

  • Ladestik til el-bil

  • Air condition på værelset

  • Bar/lounge

  • Restaurant

  • Røgfrit

  • Green Key mærket
  • Lufthavn: 60 km

  • 65 værelser

På Restaurant Orangeriet kan gæsterne opleve smagen af årstiden i den charmerende a la carte-restaurant, hvor menuen skifter i overensstemmelse med årstidernes skiften. Den overdådige park byder på mange skønne steder, hvor gæsterne kan slå sig ned og nyde samtaler eller tage en lille pause. Uanset om det er i haverummene, loggiaen, liggehallen eller væksthuset, er der mulighed for at finde ro og fred i den smukt anlagte park.

Sauna, fitness og bar
På hotellet er der både en sauna og et kompakt fitnessområde til rådighed for gæsterne. Hvis man ønsker en forfriskende drink, er der også en hyggelig og intim bemandet cocktailbar frem til kl. 23.00 og derefter åbent for drinks, øl, vand og vin.

Møde, fester og konferencer
Gl. Skovridergaard er et eftertragtet sted til afholdelse af konferencer og festlige begivenheder med sine 65 værelser og 26 mødelokaler. Det største konferencelokale har en imponerende kapacitet på op til 320 siddende personer. De unikke omgivelser skaber en fantastisk atmosfære og en fornøjelig oplevelse for gæsterne på hotellet. Derudover tilbyder hotellet en rummelig privat parkeringsplads til brug for gæsterne, og parkeringen er gratis.

Se kalender og priser