Grand Hotel Struer

Moderne byhotel i Struer ved Limfjorden

Gæsteanmeldelser
360 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Grand Hotel Struer

Moderne byhotel i Struer ved Limfjorden

Gæsteanmeldelser
360 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Beskrivelse

Grand Hotel Struer er placeret midt i Struer, der er en ægte Limfjordsby og så er det en jernbaneby. Her lå ganske vist en lille havn og en handelsplads, men da banen fra Langå over Viborg og Skive fik endestation i Struer i 1865, kom der for alvor gang i udviklingen, og Struer blev faktisk Danmarks største jernbaneknudepunkt i den forstand, at der ikke var nogen anden by i Danmark, hvor så stor en andel af byens befolkning havde deres udkomme ved banerne. Statsbanerne samlede en stor del af sin jyske administration i Struer, og togene fra Randers og Århus, fra Vejle og Esbjerg samt fra Thybanen endte her. De to kæmpestore remiser i Struer kunne rumme 31 velvoksne damplokomotiver.

I 1895 syntes konsul Schou, at tiden var inde til, at Struer skulle have et rigtigt hotel, og det var ham, der byggede hotellet i Østergade, som hurtigt blev byens førende. Oprindelig hed det Schous Hotel, men i dag er navnet Grand Hotel Struer, og det fremstår nænsomt restaureret i en moderne stil. Konsulens navn er dog på ingen måde glemt, for i de selvsamme lokaler, der vender ud mod gågaden og havnen, og hvor Schou åbnede restaurant i 1895, findes i dag Schous Brasserie & Bar. Bemærk at restauranten har lukket om søndagen. Og med tanke på at alle jernbaner fører til og fra Struer er det måske ikke så mærkeligt, at en af forretterne på menukortet hedder Danmark Rundt. Den består af skinke fra Skagen, pølse fra Fanø og lam fra Venø. På kortet er også f.eks. en herlig egnsret, nemlig ovnbagt Vesterhavstorsk.

Byhotel med wellness-muligheder

Værd at vide

Grand Hotel Struer råder over 70 værelser med bad, kabel-tv og internet, heraf 12 business-værelser. Selskabslokaler og kursusfaciliteter. Parkering ved hotellet. Weekendophold med gastronomi, miniferie, golfophold, cykel- og vandreferie. 50 meter til Limfjorden og Limfjordens største lystbådehavn.

Andet

I år 2019 holder Schous Brasserie & Bar sommerferielukket om aftenen i ugerne 28, 29 og 30. Det gør vi, da vi ved, at mange af vores sommergæster gerne vil have muligheden for at spise ved vandet og nyde den fantastiske udsigt og det gode sommervejr på en måde, vi ikke kan tilbyde med vores beliggenhed ved gågaden. Derfor har vi i år lavet en særlig aftale med ejeren af ”Restaurant ved Fjorden” om, at de serverer aftensmad for vores gæster, der har booket ophold med halvpension, ovre hos dem i ugerne 28, 29 og 30.

Morgenmadsbuffeten, som er inkluderet i alle ophold, vil stadig blive serveret på hotellet. Hvilket betyder, at I ikke mærker nogle ændringer om morgenen, men stadig bare kan tage elevatoren ned til den gode morgenmadsbuffet.