Hotel Fuglsangcentret, Fredericia

Stilfuldt hotel tæt på skov, park og by i Fredericia ved Lillebælt

Gæsteanmeldelser
85 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel Fuglsangcentret, Fredericia

Stilfuldt hotel tæt på skov, park og by i Fredericia ved Lillebælt

Gæsteanmeldelser
85 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Beskrivelse

Tæt på Lillebælts bredder og midt i en 7 tønder land stor park finder vi det firestjernede kursuscenter og hotel Fuglsangcentret. Med sin beliggenhed byder kursuscentret på noget af landets kønneste natur. Dertil kommer, at Fuglsangcentret som et af de eneste kursuscentre i Danmark har fået tildelt alle syv tilgængelighedssymboler for mennesker med funktionsnedsættelse, og det betyder, at alle kan finde sig godt tilpas i centret. Fuglsangcentret er endvidere tildelt en Helios pris for den spændende arkitektur. Centret ejes af Dansk Blindesamfund, så når du bestiller et arrangement på Fuglsangcentret, støtter du dermed en god sag.

Udover at alle værelser har adgang til egen terrasse og konferencerum rummer Fuglsangcentret en hyggelig restaurant, bar- og caféområde. Uanset hvor du færdes, mærker du den personlige atmosfære, som karakteriserer Fuglsangcentret. Centret værdsætter gæstfrihed, nærvær, varme og førsteklasses gastronomi.

Centrets køkken kræser for gæsterne med friske råvarer, og service og kvalitet går hånd i hånd, både når maden skal serveres i restauranten, og når maden leveres ud af huset. Kokkene laver eksempelvis selv hjemmelavet syltetøj, og kød og fisk er naturligvis af bedste kvalitet. Maden tilberedes med stor kærlighed og faglig stolthed, og køkkenet har stor erfaring i tilberedning af individuelle diæter, ligesom du naturligvis tilbyder velsmagende vegetarmad. Fuglsangcentret har desuden sit eget bageri, der fremtryller de lækreste kager og alle slags brød.

 

  • Røgfrit

  • Handicapvenligt
  • Gratis internet

  • Restaurant

  • Gratis parkering

  • Lufthavn: 50 km

  • Busstop: 50 m

  • Golf: 2 km

  • 60 værelser

Hotel i Fredericia med stor natruskøn parkområde

 

Alle værelser er dobbeltværelser med bad og toilet, radio, tv og en privat terrasse med havemøbler ud til parken, som omkranser alle 60 dobbeltværelser. Placeringen tæt på skoven giver gode muligheder for vandreture. Beliggenheden i Fredericia lige ved Lillebælt er ikke blot naturskøn, men også ideel for dem, der vil stifte nærmere bekendtskab med Trekantområdets attraktioner og seværdighederne på Fyn. Du kan eksempelvis køre til Kolding og besøge det kendte kunstmuseum Trapholt, og der er heller ikke langt til LEGOLAND © i Billund.

BEMÆRK: Hotel Fuglsangcentret påbegynder den 1. december 2019 en totalrenovering af deres pool-område. Glæd jer til den 1. juni 2020, hvor der åbnes for et helt nyt område med swimmingpool, sauna, koldtvandsbrus og en spa. I den mellemliggende periode kan vi henvise til Fredericia Idrætscenter som har stort badeland, og kun ligger 1,5 km fra Hotel Fuglsangcentret.