Hotel Fuglsangcentret, Fredericia

Gæsteanmeldelser
151 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel Fuglsangcentret, Fredericia

Gæsteanmeldelser
151 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Stilfuldt hotel tæt på skov, park og by i Fredericia ved Lillebælt

Tæt på Lillebælt og midt i en stor park med sansehave, hvor lyd, duft og synssansen udfordres, ligger det firestjernede hotel og kursuscenter Hotel Fuglsangcentret.

Udover at alle værelser har adgang til egen terrasse, rummer de smukke bygninger, der udgør Hotel Fuglsangcentret en hyggelig restaurant, bar- og caféområde, flere hyggelige gårdhaver, en stor pool, spa og sauna. Uanset hvor du færdes, mærker du den personlige atmosfære, som karakteriserer Hotel Fuglsangcentret. Centret værdsætter nemlig gæstfrihed, nærvær, varme og førsteklasses gastronomi.

Med sin beliggenhed byder Hotel Fuglsangcentret på noget af landets kønneste natur. Placeringen tæt på skoven giver gode muligheder for vandreture. Beliggenheden i Fredericia lige ved Lillebælt er ikke blot naturskøn, men også ideel for dem, der vil stifte nærmere bekendtskab med Trekantområdets attraktioner og seværdighederne på Fyn. Du kan eksempelvis køre til Kolding og besøge det kendte kunstmuseum Trapholt, og der er heller ikke langt til LEGOLAND © i Billund.

  • Handicapvenligt
  • Gratis internet

  • Restaurant

  • Gratis parkering

  • Lufthavn: 50 km

  • Busstop: 50 m

  • Golf: 2 km

  • 60 værelser

Hotel i Fredericia med stor natruskøn parkområde

Hotellet køkken kræser for gæsterne med friske råvarer, og service og kvalitet går hånd i hånd, både når maden skal serveres i restauranten, og når maden leveres ud af huset. Kokkene laver eksempelvis selv hjemmelavet syltetøj, og kød og fisk er naturligvis af bedste kvalitet. Maden tilberedes med stor kærlighed og faglig stolthed, og køkkenet har stor erfaring i tilberedning af individuelle diæter, ligesom der naturligvis tilbydes velsmagende vegetarmad. Hotel Fuglsangcentret har desuden sit eget bageri, der fremtryller de lækreste kager og alle slags brød.

Foruden at være et skønt hotel med helt nyt pool område har Fuglsangcentret - som et af de eneste kursuscentre i Danmark - fået tildelt alle syv tilgængelighedssymboler for mennesker med funktionsnedsættelse. Det betyder, at alle kan finde sig godt tilpas i centret. Fuglsangcentret er endvidere tildelt en Helios pris for den spændende arkitektur. Centret ejes af Dansk Blindesamfund, så når du bestiller et arrangement på Fuglsangcentret, støtter du dermed en god sag.

På Hotel Fuglsangcentret er alle værelser dobbeltværelser med bad og toilet, radio, tv og en privat terrasse med havemøbler ud til parken, som omkranser alle 60 dobbeltværelser.