Hotel Niels Juel, Køge

Gæsteanmeldelser
92 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel Niels Juel, Køge

Gæsteanmeldelser
92 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Hyggelig atmosfære og udsigt over havnen i Køge

I juli 1677 fandt et af de største søslag i Danmarkshistorien sted ved den nordlige indsejling til Køge Bugt. I slaget deltog omkring 90 større og mindre skibe, og trods sin underlegenhed i fartøjer og mandskab vandt den danske flåde over den svenske. Det var ikke mindst den danske admiral Niels Juels fortjeneste, og han indskrev sig dermed som et af de helt store navne om ikke det største i den danske flådes annaler.

Det er derfor helt naturligt, at Hotel Niels Juel i Køge er opkaldt efter den danske flådes øverstkommanderende, hvis spektakulære sejr gav genlyd over hele Europa. Hotellet blev bygget i gammel pakhusstil i 1989 og er blevet totalrenoveret i 2008. Beliggenheden ved den gamle, charmerende havn i Køge er helt i pagt med historien og samtidig er der kun 5 minutter til fods til Køges atmosfærefyldte centrum med det berømte torv og gågaderne. 

Køge er en charmerende gammel middelalderby med Danmarks største aktive handelstorv, som har været genstand for mange filmoptagelser f.eks. Matador og Hotellet. Danmarks ældst daterede hus findes i Kirkestræde tæt på Sct. Nicolai kirke. Besøg også Køge miniby, Køge museum og Skitsesamlingen, hvor Bjørn Nørgaards kopier af gobelinerne, til Dronning Margrethe d. 2.'s 60 års fødselsdag, hænger. Grundtvigs grav og Vallø slot er også et besøg værd.

 • Handicapvenligt
 • Gratis internet

 • Kæledyr
 • Restaurant

 • Gratis parkering

 • Lufthavn: 35 km

 • Togstation: 300 m

 • Busstop: 300 m

 • Badestrand: 500 m

 • Fiskeri: 3 km

 • Golf: 2,5 km

 • 50 værelser

Udsigt over havnen fra restaurant og værelser

Hotellets indbydende restaurant har udsigt over den gamle lystbådehavn, og på det dansk-fransk-inspirerede spisekort findes blandt hovedretterne naturligvis en Admiral steak. Hotellets professionelle mødefaciliteter egner sig til alle typer af møder og konferencer: mødelokalerne er udstyret med alle former for udstyr, herunder trådløst internet, og har plads til op til 120 personer. Ikke overraskende er det det maritime tema, som går igen over hele hotellet og i den elegante værelsesindretning 

Beliggenheden i Køge er ideel for dig, der vil opleve stemningen i det gamle Køge, men også for dig, der planlægger at tage på sightseeing i København eller på resten af Sjælland.

Værd at vide

Hotel Niels Juel disponerer over 50 værelser samt 1 suite. Alle værelser har douche, fladskærms-tv, minibar og trådløst internet. Sauna og solarium i underetagen. 5 minutters gang til centrum og til en dejlig børnevenlig badestrand. Hotellet tilbyder golfferie (6 golfbaner inden for 20 minutters kørsel).