Taastrup Park Hotel

4,56784384609044 af 5 stjerner

Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

Brorsonsvej 3, 2630 Taastrup

Vis kort
Se kalender og priser: Taastrup Park Hotel
  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • City Break
  • Weekendophold
  • Superpris

Favorit

Hotellets faciliteter

  • Gratis internet
  • Ladestik til el-bil
  • Gratis parkering
  • Lufthavn: 25 km
  • Tog: 200 m
  • Busstop: 50 m
  • Badestrand: 5 km
  • Golf: 5 km
  • 66 Værelser

Ophold og overnatninger påTaastrup Park Hotel

Hotel i hovedstadsområdet med gratis parkering

Der var engang en tømmerhandler ved navn Jørgen Vestergaard. Han havde en drøm om at forvandle en gammel herskabsvilla til et smukt og atmosfærefyldt hotel. Villaen lå ved den lille sø Selsmose, og nu, en snes år senere, ligger Taastrup Park Hotel her med sin hyggelige lobby, sine komfortable værelser og det nænsomt restaurerede interiør.

Taastrup Park Hotel er et rigtigt godt sted at opslå sit feriehovedkvarter, når du vil besøge København og udforske hovedstadens mange muligheder. Fra hotellet kan man tage S-toget ind til byen og i ro og mag besøge Tivoli, Nationalmuseet, Amalienborg og alle de andre store seværdigheder eller benytte hovedstadens kulturelle tilbud i form af en tur i teatret eller operaen. S-toget til Københavns centrum tager omkring 20 minutter, mens der i bil eller taxa er omkring en halv time til Københavns Lufthavn i Kastrup.

I Taastrup og dermed indenfor nogle få minutter til fods fra hotellet, er der flere gode restauranter, cafeer og barer, men der er også et bowlingcenter, svømmehal og Taastrup Teater, du kan besøge.

I sommerhalvåret kan hotellets gæster nyde morgenmaden på den store, udendørs terrasse i gårdhaven, og i lobbyen byder hotellet på gratis kaffe og te til de gæster, der har lyst til at hygge sig med dagens aviser eller se tv. Inden døre er der desuden billard, dart og bordtennis til fri afbenyttelse.

Værd at vide

Hotellet ligger tæt ved de store indfaldsveje og nogle få hundrede meter fra afkørsel 4/5 på Holbækmotorvejen. Alle 66 værelser på Taastrup Park Hotel har bad, kabel-tv og gratis trådløst internet, og der er også en el-kedel med mulighed for at lave sig en kop kaffe eller te. På dobbeltværelserne er der mulighed for to opredninger. Weekendtilbud. Stor og gratis parkeringsplads. Få minutter til fods til Taastrup S-togsstation. Værtinde: Heidi Vestergaard.

Attraktioner i nærheden af Taastrup Park Hotel

  • Foto: Ishøj Turistbureau

    Natursti til Hedeland

    2,86 km

    Naturstien fra Strandparken til Hedeland forbinder Vestegnens to største friluftsområder.

    Til fods eller på cykel kan man undervejs opleve storslåede landskaber og vild natur.

    Læs mere : Natursti til Hedeland
  • Foto: Ishøj Turistbureau

    Ishøj Kirke

    3,13 km

    Ishøj Kirke er en typisk landsbykirke, bygget ca. år 1100.
    Prædikestolen, kirkens udskårne stolesæder og den ældste af klokkerne stammer fra reformationstiden i 1536.

    I forbindelse med restaureringen i 1970 fremkom noget så sjældent som et gulv af glaserede og fint udsmykkede middelalder-fliser samt betydelige dele af et endnu ældre gulv.

    Her var bl.a. et motiv, som siden er blevet "logoet" for Ishøj Sogn - nemlig liljer, hjerter og en fugl.

    En gengivelse af denne flise er muret ind over grundstenen til Vejleå Kirke - for at binde fortid og nutid sammen.

    Læs mere : Ishøj Kirke
  • Foto: Ishøj Turistbureau

    Vikingebro

    4,28 km

    Nu bliver vikingerne vakt til live i en helt ny attraktion på Københavns Vestegn. Til og med 2019 kan du opleve og selv deltage i opførelsen af den længste vikingevej- og bro nogensinde udført herhjemme.

    Den 700 meter lange konstruktion vil smyge sig som et imponerende bygningsværk gennem naturskønne Store Vejleådalen og vil levendegøre vikingernes transportveje, handel og landbrug. Attraktionen byder på oplevelser i landskabet, naturformidling, digitale fortællinger og udstilling.

     

    Læs mere : Vikingebro
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Vikingelandsbyen i Albertslund

    4,29 km

    Vikingelandsbyen i Albertslund er et historisk værksted, som ligger med en smuk udsigt over Store Vejleådalen.

    I landsbyen findes tre små grubehuse og et unikt stuehus, Salshuset, som er farverigt og indrettet med håndskårne genstande og broderede tekstiler.

    I september 2011 indviede Vikingelandsbyen sin nye stald til deres vikingedyrehold og arbejder nu på en tilhørende lade. Derudover er der gang i en vikingevej og -bro over Store Vejleådalen.

    Må man godt gå rundt og kigge i Vikingelandsbyen uden aftale, men husene er kun åbne ved særlige lejligheder.

    Læs mere : Vikingelandsbyen i Albertslund
  • Foto: Ishøj Turistbureau

    Strandparken

    7,38 km

    Natur-, fritids- og ferieparadis med en 7 km lang sandstrand som strækker sig fra Avedøre, Brøndby over Vallensbæk og Ishøj til Greve.
    3 nationale cykelruter går gennem Strandparken. Her er indsøer med mulighed for surfing, kano- og kajaksejlads I bugten kan du sejle i sejlbåd, ro kajak og surfe. Der er borde og bænke med grill. Restauranter i havnene. Strandparken "voksede" i 1980 op af havets bund, hvor Ishøj Strand ligger centralt placeret. Der er gode cykelstier over det hele, og der er et broget liv af ænder og andre vandfugle i søerne.

    15 minutters kørsel fra Københavns centrum med S-tog.
    Fra Ishøj station kører bus 128 til Strand-parken.

    Læs mere : Strandparken
  • Foto: © Thomas Dambo. Photo: Martin Heiberg

    De Glemte Kæmper

    7,45 km

    Tag på jagt efter de seks imponerende trækæmper (© Thomas Dambo), som gemmer sig i skovene uden for København.

    Rundt omkring i seks forstadskommuners smukke naturområder kan du støde på kæmperne, som har fundet til ro på bakketoppe, ved vandet og i idylliske lysninger, langt fra Københavns mest besøgte attraktioner.

    Netop derfor har kunstneren, Thomas Dambo, valgt de seks forstadsskove vest for København som hjem for sine kreative skabninger. For at få lokale ud og opleve de smukke naturområder, som også er en del af Vestegnen. Og som besøgende i København, er du selvfølgelig velkommen til at gøre det samme.

    Særligt for familier med lidt større børn, er skattejagten i det grønne en sjov aktivitet. Og de skæve træskabninger fungerer ikke bare som mål for en tur i det grønne, men er også beregnet til at klatre på eller ind i.

    Skal man opleve alle seks skulpturer, er det nødvendigt med en bil. Overvej desuden at kombinere det med et besøg på Arken Museum for Moderne Kunst, som ligger tæt på Oscar Under Broen, der som navnet antyder, har fundet plads under en bro.

    De præcise lokationer finder du på www.thomasdambo.dk.

    Læs mere : De Glemte Kæmper
  • Foto: Henrik Jauert

    ARKEN Museum for Samtidskunst

    7,56 km

    ARKEN ligger stor og monumental midt i det menneskeskabte landskab, Køge Bugt Strandpark, syd for København. Museet har en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst, og museets maritime arkitektur med den spidse stævn, der majestætisk stikker frem i terrænet, har vundet anerkendelse i både ind- og udland siden indvielsen i 1996. I foråret 2016 indviede ARKEN Kunstens Ø og kan nu byde publikum velkommen til et helt nyt landskab med broer, laguner og klitter og til et museum omgivet af vand.

    På ARKEN kan man opleve kunst i verdensklasse. Museet viser hvert år 5-7 forskellige udstillinger af moderne dansk, nordisk og international kunst, både de store klassikere og helt nye navne. Samlingen består hovedsagligt af samtidskunst, og derudover kan man bl.a. opleve en af Europas betydeligste samlinger af den britiske kunstner Damien Hirst samt et storslået hovedværk af den kinesiske kunstner Ai Weiwei.

    Markant arkitektur

    Museumsbygningen er en attraktion i sig selv. Tegnet af arkitekt Søren Robert Lund, ligner den et strandet skib få meter fra stranden. Museet ligger i naturskønne omgivelser mellem Ishøj Havn og den lange sandstrand, så et besøg på museet lægger op til en gåtur.

    Museets café hænger som en redningsbåd på siden af bygningen, og gennem de store panoramavinduer er der udsigt over Køge Bugt.

    Museumsbutikken er områdets førende designbutik med et inspirerende miks af nordisk design, kunstbøger og lækre gaveartikler.

    Læs mere : ARKEN Museum for Samtidskunst
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Cirkusmuseet

    9,64 km

    På Cirkusmuseet i Hvidovre, lidt uden for København, kan du se smukke kostumer, sjove rekvisitter og sjældne filmklip fra cirkusverdenen.

    Hver søndag fra kl. 11:00-12:30 samt alle åbningsdage i juli, er der mulighed for at prøve alt fra trapez til jonglering sammen med en professionel artist til Cirkusleg. Museet har også særlige aktiviteter i efterårs- og vinterferien, hvor du bl.a. kan opleve forestillinger med alt fra klovne til søløver.

    Læs mere : Cirkusmuseet
  • Foto: Werner Karrasch

    Vikingeskibsmuseet i Roskilde

    14 km

    Du får aktivitet og historie, atmosfære og et smukt havnemiljø med rekonstruktioner og efterkommere af vikingeskibe, som du kan komme ud at sejle i. 

    De fem originale vikingeskibe i Roskilde:

    Museets faste udstillinger tager udgangspunkt i de fem Skuldelevskibe og fortæller skibenes historier om krig, handel og rejser til fjerne egne. De fem originale vikingeskibe står majestætisk med Roskilde Fjord, som en levende bagtæppe. Man kan forestille sig, hvordan handelsmanden drog af sted mod fjerne kyster med sine varer, krigeren vinkede farvel til familien inden togtet og fiskeren drog ud på fjorden med håbet om at vende tilbage med god fangst. De fem originale vikingeskibe stammer fra en spærring ca. 20 km nord for Roskilde, der blev anlagt i sidste del af 1000-tallet som et værn mod fjendtlige flådeangreb på byen, der dengang var landets hovedstad.

    I Vikingeskibshallens underetage vises skiftende særudstillinger.

    En aktiv museumsø i Roskilde:

    Mærk, duft, se! Midt på museumsøen ligger bådeværftet. Her bygger museet rekonstruktioner af vikingeskibe og andre traditionelle træbåde. Duften af frisk trætjære fylder luften og lyden af bådebyggerens økse mod egetræet genlyder rytmisk over værftspladsen. Her kan museets gæster opleve det ældgamle håndværk og møde håndværkeren, der fortæller og viser, hvordan vi genskaber vikingeskibene med fortidens materialer og teknikker.

    Vi har desuden indrettet et særligt oplevelsesområde med aktiviteter og udstillinger, der fortæller om bådebygning og andre maritime håndværk og hele sommerferien vil der hver dag være aktiviteter for hele familien. 

    Arkitekturen:

    Danmarks museum for skibe, søfart og bådebygningskultur i oldtid og middelalder åbnede i 1969.

    Vikingeskibshallen er tænkt som en stor udstillingsmontre omkring de fem originale vikingeskibe fra Skuldelev. Hallens ydre med de eksponerede, stort dimensionerede konstruktioner er tidstypisk, og et af de fineste eksempler i Danmark på den brutalistiske stil. Vikingeskibshallen er tegnet af professor Erik Christian Sørensen og blev i 1997 fredet, som et eksempel på senmodernistisk arkitektur. I 2018 blev fredningen ophævet.

    Hallen er indrettet i flere niveauer, som giver besøgende mulighed for at opleve både helhed og detaljer. Bådene kan ses i smuk silhuet ud mod fjorden, hvor kraftige lodrette betonlameller regulerer dagslyset på ydersiden af vinduesbåndene.

    Læs mere : Vikingeskibsmuseet i Roskilde
  • Foto: PR photo

    Zoologisk Have

    14,1 km

    I ZOO kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

    Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. ZOO er fyldt med opdagelser hver dag 365 dage om året. Alverdens opdagelser venter.  

    Nye restauranter i Zoologisk Have 

    På Bistro Panpan kan du nyde franske retter med et asiatisk tvist i med udsigt til de nye beboere i Pandaanlægget. Hos Cakes & Dreams kan du sætte tænder i lækre kager, og hos Spisehuset FOLK finder du en hyggelig og klassisk dansk restaurant, som serverer traditionelle danske retter så som smørrebrød.        

    Arkitektur i Københavns Zoo

    Dyrene er ikke det eneste, man kan beundre i zoologisk have. Zoo er også hjemsted for nogle arkitektoniske lækkerier, ikke mindst pandaanlægget, der er designet af Bjarke Ingels Group, og elefanthuset, der er designet af Norman Foster. Arkitekturfans vil måske også nyde at se Flodhestehuset, som åbnede i 2007 med vægge mønstret som en flodhests hud, og Den Arktiske Ring, som giver dig mulighed for at se isbjørnene svømme under vandet.

    Tjek dagens program før dit besøg på zoo.dk

     

    Læs mere : Zoologisk Have
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Tivoli

    16,78 km

    Tivoli blev grundlagt i 1843 og er en national skat og en international attraktion. Eventyrforfatter H.C. Andersen besøgte haven mange gange, og det samme gjorde Walt Disney. Det siges endda at Walt Disney fandt inspiration i netop Tivoli til sin første Disney World. Da Tivoli blev grundlagt lå parken udenfor Vesterport, men i dag ligger den kun få minutters gang fra Rådhuspladsen, og med Københavns Hovedbanegård som nærmeste nabo, så det er let at komme dertil.

    En del af hemmeligheden bag Tivolis succes er, at der er noget for enhver smag. Den gamle have er smukkere end nogen anden forlystelsespark med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og frodige haver. Om aftenen skaber tusindvis af farvede lys en eventyrlig atmosfære, der er helt unik. Charmen ved den gamle have ligger også i dens finurligheder, som når du støder på de fritgående perlehøns eller de majestætiske påfugle der går rundt mellem rutsjebaner og karuseller.

    Magiske og nostalgiske forlystelser

    Forlystelserne er alle designet til at matche Tivolis arkitektur og haver. Nogle er vidunderligt nostalgiske, mens andre er de rene adrenalinsus. Tivolis ældste og mest populære tur er trærutsjebanen fra 1914, og er en af kun syv rutsjebaner i verden, der endnu har en mand ombord, som manuelt styrer bremserne. I kontrast hertil finder du for eksempel Vertigo, der flyver med 100 km/t. Den blev kåret til Europas Bedste Forlystelse i 2014.

    I 2021 åbnede Tivolis seneste forlystelse, Villa Vendetta, Danmarks største spøgelseshus med skuespillere. Gæsterne at tage på en rejse gennem 12 forskellige værelser, fordelt på over 800 skræmmende kvadratmeter.

    Fredagsrock og klassisk musik i verdensklasse

    Det årlige musikprogram i Tivoli byder altid på noget for enhver smag og alder - med blandt andet Fredagsrock og SommerKlassisk. Der er live musik i Tivoli hver eneste dag, og Fredagsrock har endda fået en lillebror.  Han hedder 'Lillefredag', og fyrer op for ny dansk musik hver torsdag. 

    Herudover er der Mundomandag med musik fra alle verdenshjørner, Tirsdagstoner med danske sange og evergreens samt Onsdagsjazz. Lørdag aften står på dans på Plænen, hvor Tivolis Big Band og Tivoli Late Night Orchestra sætter gang i en dansefest, hvor både amatører og dygtige dansere kan være med. 

    Se Tivolis musikkalender her.

    Spisning i Tivoli

    Når det kommer til mad, har Tivoli et godt og varieret udbud. Nogle foretrækker at medbringe deres egen mad og lave en picnic på Plænen, men du kan også vælge mellem Tivolis mange gode restauranter. Du kan finde alt fra traditionelle danske retter til fransk bistro til gourmet burgere. I år har Tivoli åbnet en ny fiskebistro, Figaro og Gasoline Grill, den verdensberømte burgerkæde.

    Er du mere til en streetfood udgave af frokosten, så besøg Tivoli Food Hall i Tivoli Hjørnet. Bygningen på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade blev opført af Tivoli i 2017, og er tegnet af arkitekterne bag Louvre Pyramiderne i Paris. Bag den bølgende facade gemmer sig flere spisesteder, de fleste indrettet som permanente, indendørs madboder. Her er et bredt udvalg af forskellige køkkener, og du kan nyde alt fra sunde retter hos islandske Glò til nordafrikanske, lune fladbrød hos Wakha. Og en væld af muligheder derimellem.  

    Du kan også prøve det fine Nimb Brasserie og Nimb Hotel, som ligger i Tivoli. Deres nyeste tilføjelser er restaurant Gemyse, der fokuserer på det grønne køkken og økologi i samarbejde med Aarstiderne, og Cakenhagen, der serverer kaffe, kager og champagne.

    Vil du se flere gode spisesteder i denne del af København? Så tjek vores guide til de bedste spisesteder i Indre By

    Tivoli hele året

    Med tiden har Tivoli udvidet deres åbne sæsoner. Du kan nyde have på en smuk sommerdag, eller ligge turen forbi, når Tivoli hvert efterår bliver forvandlet til et fortryllet Halloween-univers med hekse, græskar og lanterner.

    Fra midten af november til januar sænker julefreden sig over Tivoli, der fejrer jul og nytår - og huser Københavns mest magiske julelandskab og- marked.

    De fleste forlystelser kører, og restauranterne er åbne også til efterår, jul og nytår.

    Besøg byens andre topattraktioner

    Tivoli er blandt Københavns topattraktioner. Du kan finde de andre her

     

    Læs mere : Tivoli
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Amalienborg Slot

    18,62 km

    På museet kan du snuse til kongehusets historie, og fra den smukke slotsplads kan du hver dag se Livgardens vagtskifte hver dag kl. 12.00.

    Den Kongelige Livgardes vagtskifte

    Amalienborg er bl.a. kendt for Den Kongelige Livgarde. Hver dag kan du opleve gardernes vagtskifte. Livgarden marcherer fra Livgardens Kasserne i Gothersgade 100 ved Rosenborg Slot gennem Københavns gader for at ende ved Amalienborg, hvor vagtskiftet finder sted kl. 12:00.

    Amalienborg, som omgiver den smukke plads med rytterstatuen af Frederik V fra 1771, består af fire identiske palæer. Christian VII’s palæ (også kaldes Moltkes Palæ, gæstepalæ), Christian VIII's Palæ (også kaldet Levetzaus Palæ, gæstebolig for Prins Joachim og Prinsesse Benedikte), Christian IX's Palæ (Dronning Margrethe II's bolig) og Frederik VIII's Palæ (også kaldet Brockdorffs Palæ, Kongeparrets bolig) – det er her, du finder Amalienborg Museum.

    Fuldend besøget på Amalienborg slotsplads – træd indenfor i palæet og oplev det kongelige liv i fortid og nutid.

    Amalienborgmuseet rækker 150 år tilbage i tid til Christian 9. og Dronning Louise, der blev kendt som "Europas svigerforældre", fordi fire af deres børn besteg Europas troner som henholdsvis kejserinde af Rusland, dronning af England, konge af Grækenland og konge af Danmark.

    Som i en tidsrejse står Christian 9. og Dronning Louise samt deres efterkommeres værelser intakte. Hvert rum vidner om tidens trends og beboeres personlige smag – det være sig i klunketidsstil, militærstil eller ridderligt inspireret.

    I Havesalen kan du få et indblik i kongeligt liv og monarkiet i det 21. århundrede. Med en kongelig titel følger mange opgaver og traditioner, hvilket udstillingen giver rig mulighed for at udforske, så den besøgende får en fin forståelse af, hvad det vil sige at være kongelig i dag.

    De fleste dage er der adgang til Beletagen med Gallsalen og de øvrige pragtrum, der stadig bliver brugt som repræsentationslokaler af den kongelige familie. Tjek åbningstider på amalienborg.dk.

    Museets maskot, elefanten Hannibal, møder børnene i øjenhøjde på skilte henvendt specielt til dem med engagerende spørgsmål om den kongelige historie. 

    Læs mere : Amalienborg Slot