Club Matas vilkår

Hos Small Danish Hotels optjener du 1 Club Matas point for hver 10 kr., du handler for. Køber du f.eks. et ophold til kr. 800, så optjener du 80 Club Matas point. Der optjenes point på alle typer af ophold, der forefindes på Small Danish Hotels hjemmeside.

Point på ophold

For at optjene point på dit Club Matas kort skal du booke via Small Danish Hotels sekretariat – enten via smalldanishhotels.dk/clubm eller tlf. 70 80 65 10. Booker du online eller via Club Matas app'en, bedes du sende os en e-mail på info@smalldanishhotels.dk med navn, reservationsnummer og Club Matas kortnummer inden ankomstdagen. Så sørger vi for, at du får dine point, når opholdet er afsluttet. Det er desværre ikke muligt at efterregistrere. Booker du via telefon, skal du oplyse dit medlemsnummer ved bestilling. Point kan ikke registreres ved at oplyse mobiltelefonnummer. Der kan ikke bookes direkte på hotellerne.
Point for det bestilte ophold kan først ses på din pointbalance op til 10 dage efter afrejse. Betaling for ophold sker på hotellet og kan ikke ske med betalingskort, der allerede er bonusgivende (f.eks. betalingskort fra Forbrugsforeningen).

Der optjenes ikke point i forbindelse med erhvervsovernatninger til aftalepriser eller i forbindelse med gruppebooking (mere end 14 personer, der ankommer på samme hotel på samme dato). Der optjenes ikke point på restaurantbesøg. Der optjenes ikke point på køb af gavekort.

Kan ikke kombineres med andre rabat/bonusaftaler, dog er det muligt at få Benefits-point på dit ophold, selvom du får point via dit medlemskab af Club Matas. Læs mere om Benefits på www.smalldanishhotels.dk/benefits


Tilbage til Club Matas