Årsbonus

- få bonus på jeres overnatninger.

Årsbonus

En firmaaftale hos Small Danish Hotels er baseret på årsbonus - det betyder, at du slipper for besværet med at underskrive en kontrakt, hvor du forpligter dig til et vist antal overnatninger. 

Som udgangspunkt er alle overnatninger altid til garanteret laveste dagspris. Det vil sige, du får den samme pris eller lavere, end du kan finde på online bookingportalerne.

Herudover vil firmaet få udbetalt en årsbonus baseret på årets omsætning. Og hos os er det den samlede omsætning, der tæller - det vil sige hele værelsesregningen inkl. restaurant og andre køb tilskrevet værelset.

Vores system registrerer automatisk alle ophold, der bookes med disse e-mailadresser, og de tæller derfor som omsætning på jeres firmaaftale. Når bonusmålet passeres, kommer der en kontant bonus tilbage til firmaet hvert år i januar.

Det giver jer som firma en win-win situation, da I både får overnatninger til den skarpeste pris, men også får udbetalt en kontant bonus fra os hvert år, som kun bliver større, jo flere gange I overnatter hos os.

Vi glæder os til at hjælpe jer.

Kontakt os vedr. firmaaftale