Skattefrie gavekort

Forkæl dine medarbejdere med et gavekort på op til 1.200 kr.

Skattefrie gavekort til oplevelser

Giv et skattefrit gavekort til Small Danish Hotels

Regeringen har med Finansloven for 2021 vedtaget at indføre skattefritagelse af arbejdsgiverbetalt gavekort på 1.200 kr. årligt.

Dét betyder, at du som virksomhed har mulighed for at give et skattefrit gavekort på op til 1.200 kr. til dine medarbejdere.

Den særskilte skattefritagelse på 1.200 kr. årligt til gavekort har til hensigt at løfte mange velfærdsområder og dermed sætte gang i oplevelsesindustrien og oplevelsesøkonomien – blandt andet med ekstraordinære skattefradrag og skattefrie gavekort til kulturlivet.

Ordningen gælder gavekort for op til 1.200 kr. til hele oplevelsesindustrien herunder ophold, gastronomi, kultur og forlystelser. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Fordele ved et gavekort til Small Danish Hotels

Fortjener dine medarbejdere en god gave? Et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dine ansatte og gode medarbejdere. Gavekortene kan anvendes på mange kroer og hoteller i hele Danmark, men også på omkring 800 hoteller i hele verden. Vælg mellem mange forskellige slags gavekort til hoteloplevelser, restaurantbesøg eller gavekort på beløb.

  • Mange hyggelige kroer og skønne hoteller i Danmark
  • Levering i flot gaveæske / print selv
  • Aktiveret ved køb og dermed klar til brug
  • Vi er 100% danskejet
  • 3 års gyldighed

Se udvalget af gavekort

Kontakt os vedr. skattefrie gavekort