Firmarabat

Har dit firma mange hotelovernatninger i Danmark? 

Har dit firma ca. 100 overnatninger på årsbasis, er der nemme og kontante besparelser at hente ved at benytte dig af en Small Danish Hotels firmaaftale. Samtidig hjælper vi dig med at få overblik over firmaets hotelovernatninger, helt uden at du skal gøre andet end at registrere e-mailadresserne der benyttes af medarbejderne, når de booker overnatninger.

Med en firmaaftale garanterer vi dig i forvejen de bedste priser på dagen på samtlige af vores hoteller - og det er denne pris, du får rabatten på.

Det betyder, at din samlede pris med rabat altid vil blive billigere end at booke på online bookingportalerne. Og ikke nok med det - medarbejderne bliver også belønnet med point i vores loyalitetsprogram Benefits. Pointene kan anvendes til nye overnatninger, køb i restauranten m.m. 

Det er med til at sikre, at medarbejderne husker at benytte vores hoteller, så dit firma kan spare flere penge på firmaftalen.

Hvordan? 

Firmarabat er baseret på årsbonus - det betyder at du slipper for besværet med at underskrive en kontrakt, hvor du forpligter dig til et vist antal overnatninger. 

Send blot en mail til erhverv@smalldanishhotels.dk, og vi sender et login til vores Firmarabat site til dig. Herefter tilknytter du nemt e-mailadresser til firmaaftalen, og så er du i gang.

Vores software registrerer herefter automatisk alle ophold, der bookes med disse e-mailadresser, og de tæller derfor som omsætning på jeres firmaaftale. Når bonusmålet passeres, kommer der en kontant bonus tilbage til firmaet hvert år i januar.

Rabat

Som udgangspunkt er alle overnatninger altid til garanteret laveste dagspris. Det vil sige den samme pris eller lavere, end du kan finde på online bookingportalerne.

Herudover vil firmaet få udbetalt en årsbonus, baseret på årets omsætning. Og hos os er det den samlede omsætning, der tæller - det vil sige hele værelsesregningen inkl. restaurant og andre køb tilskrevet værelset.

Lokalaftaler

Har du bestemte hoteller, du benytter meget, kan du lave en lokal-aftale med disse hoteller. Denne aftale er direkte mellem dig og hotellet, og kan indeholde alt, hvad I indbyrdes bliver enige om. Omsætning på hoteller med lokalaftaler udløser ikke årsbonus - men omsætningen tæller stadig med op mod det samlede bonusmål.

Praktisk

Med Small Danish Hotels Firmarabat får du udleveret et login til firmaaftale.smalldanishhotels.dkHer kan du følge med i den omsætning, der bliver registreret og løbende se, hvor tæt I er på det næste bonusmål. Du kan også se statistikker på månedsbasis - totaler, på enkelte medarbejdere eller bestemte hoteller. Her kan du også nemt tilføje eller fjerne medarbejdere.

Er I flere firmaer under samme moderselskab, er det muligt at samle omsætningen for disse firmaer på én aftale, men alligevel administrere de enkelte firmaaftaler individuelt.

Hvert år til januar bliver omsætningen gjort op, og vi udbetaler bonusbeløbet til firmaet. Bonus kan valgfrit udbetales som penge, eller point på en forudbestemt Benefits konto.

Gavekort til medarbejdere

Mangler du en gave til din medarbejdere? Et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dem, der ønsker sig oplevelser. Gavekortene kan anvendes på mange kroer og hoteller i hele Danmark, men også på omkring 750 hoteller i hele verden. Gavekort på beløb kan benyttes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg. Se udvalget af gavekort.

Send en e-mail til os og få en firmarabat-aftale