Gavekort - Hotelophold for 2

DKK 699,00

Gavekort til 1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.
Passwords matcher ikke Password skal være mindst 6 tegn langt Password skal indeholde mindst ét lille bogstav Kodeordet skal indeholde mindst ét stort bogstav Kodeordet skal indeholde mindst ét tal Kan kun indeholde hele tal Minimum-værdi er {{ ctrl.state.inputAmount.minValue}} Maximum-værdien er {{ ctrl.state.inputAmount.maxValue}} Kodeordet kan kun bestå af tal og bogstaver, specialtegn er ikke tilladt Min. 4 cifre Max 4 cifre Det skal være en e-mail Det skal være en e-mail Påkrævet
  • Gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen

  • Levering i flot gaveæske, som print-selv eller SMS

  • Aktiveret ved køb og dermed klar til brug

  • Kan benyttes på mange kroer og hoteller i Danmark

Om gavekortet

Small Danish Hotels byder på ophold i hele landet, så hvad end du har lyst til at udforske Jylland, Sjælland eller Fyn, så har vi helt sikkert et perfekt sted til dig.

Med et gavekort til et hotelophold for 2 personer kan du nyde et dejligt afbræk fra hverdagen på en hyggelig kro eller et skønt hotel. Foruden en skøn overnatning i dobbeltværelse, så indeholder gavekortet også morgenbuffet, så I kan vågne op til en velanrettet morgenmad, inden hverdagen igen tager over.

Et hotelophold for 2 er den perfekte gave til parret, der fortjener et par dage fri. Giv for eksempel et hotelophold for 2 i gave til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup.

Gavekortet kan anvendes på et udvalg af kroer og hoteller. Tillægspris kan forekomme ved visse kroer og hoteller.

Brug gavekortet på kroer og hoteller i det meste af Danmark

Small Danish Hotels har et stort udbud af kroer og hoteller i Danmark. Der kan ske udskiftning og udvidelser i medlemsskaren hos Small Danish Hotels og derfor anbefaler vi, at du holder dig opdateret om, hvilke hoteller der er en del af Small Danish Hotels.

Se kort over hvor gavekortet kan anvendes

 

Levering

Den flotte gaveæske er den perfekte gave at forære væk. Men er du sent ude, kan du også vælge at modtage gavekortet som e-mail eller SMS, og dermed modtage det med det samme. Du kan vælge mellem følgende leveringsformer:

  • Flot gaveæske, sendes med posten (kr. 29 til posthus/kr. 49 til hjemmeadressen)
  • Print-selv gavekort via e-mail (gratis levering)
  • SMS (gratis levering)

Vælger du levering via e-mail eller SMS, modtager du gavekortet med det samme. Bestiller du levering med posten afsender vi din ordre den førstkommende hverdag efter bestilling, og du skal påregne at forsendelsen tager op til 5 hverdage. Når ordren er afsendt, modtager du et track & trace-nummer fra Post Nord, så du kan følge din ordre.

 

Eget design på gavekortet

Du kan selv designe dit gavekort. Upload dit eget personlige billede eller vælg et billede i vores arkiv. Billedet trykkes på et plastikkort (gavekortet), som leveres med gaveæsken. Dette koster et tillæg på kr. 20. Vælger du e-mail, medsendes et billede med dit eget design. Eget design er ikke muligt via SMS.

Vælger du eget design på dit gavekort, kan der gå op til 1 hverdag ekstra, da billeder godkendes manuelt.

Udforsk resten af verden

Small Danish Hotels samarbejder med andre kæder af privatejede kroer og hoteller over hele verden. Samarbejdet hedder GAPH - Global Alliance of Private Hotels og er baseret på ”det gode værtsskab”.

Det verdensomspændende samarbejde med andre hotelkæder i GAPH betyder, at du kan bruge dit gavekort til Small Danish Hotels på omkring 800 privatejede kroer og hoteller rundt om i verden.

Læs mere om GAPH

Gavekortet gælder på disse kroer og hoteller