Gavekort til wellnessophold - værdi 2.500,-

DKK 2.500,00

Brug gavekortet til delbetaling af et wellnessophold
Passwords matcher ikke Password skal være mindst 6 tegn langt Password skal indeholde mindst ét lille bogstav Kodeordet skal indeholde mindst ét stort bogstav Kodeordet skal indeholde mindst ét tal Kan kun indeholde hele tal Minimum-værdi er {{ ctrl.state.inputAmount.minValue}} Maximum-værdien er {{ ctrl.state.inputAmount.maxValue}} Kodeordet kan kun bestå af tal og bogstaver, specialtegn er ikke tilladt Min. 4 cifre Max 4 cifre Dato er ikke gyldig Det skal være en e-mail Det skal være en e-mail Påkrævet
  • Gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen

  • Levering i flot gaveæske eller som print-selv.

  • Aktiveret ved køb og dermed klar til brug

  • Kan benyttes på mange kroer og hoteller i Danmark samt på GAPH hoteller i verden.

Om gavekortet til et wellness ophold

Med et eksklusivt gavekort til wellnessophold hos Small Danish Hotels, kan du forkæle dine sanser og genoplade din krop og sjæl med vores eksklusive wellnessophold. Har kan du forvente en oplevelse, der vil bringe balance og harmoni til dit liv.

Træd ind i vores moderne wellness-centre, der er designet til at tilfredsstille selv de mest kræsne gæster. Erfarne terapeuter og specialister vil skræddersy en personlig behandlingsplan til dig, der passer til dine behov og ønsker. Vælg mellem et bredt udvalg af beroligende massagebehandlinger, aromaterapi, ansigtsbehandlinger og meget mere. Nyd øjeblikket og lad vores kyndige hænder tage sig af dig.

Efter en dag med fuldendt afslapning kan du trække dig tilbage til dit komfortable og stilfulde værelse. Du kan nyde et lækkert måltid i restauranten og afslutte dagen med en fornemmelse af total ro i både krop og sjæl. Slip væk fra hverdagens stress og bekymringer og lad vores eksperter tage sig af dig. Oplev den ultimative følelse af velvære og fornyet energi.

Gavekortet er den oplagte gave til dig selv, din mand eller kone, en god veninde, eller bare én der trænger til at blive forkælet, og kan anvendes til betaling eller delbetaling af et wellnessophold.

Det er ikke muligt at anvende gavekortet til køb af Benefits DEALs eller til brug af SDH Partner Hoteller.

 

 

Brug gavekortet på kroer og hoteller i det meste af Danmark

Small Danish Hotels har et stort udbud af kroer og hoteller i Danmark. Der kan ske udskiftning og udvidelser i medlemsskaren hos Small Danish Hotels og derfor anbefaler vi, at du holder dig opdateret om, hvilke hoteller, der er en del af Small Danish Hotels og er med i det pågældende gavekort.

Se kort over hvor gavekortet kan anvendes

 

Levering

Den flotte gaveæske er den perfekte gave at forære væk. Men er du sent ude, kan du også vælge at modtage gavekortet som e-mail, og dermed modtage det med det samme. Du kan vælge mellem følgende leveringsformer:

  • Flot gaveæske, sendes med posten (kr. 29 til posthus/kr. 49 til hjemmeadressen)
  • Print-selv gavekort via e-mail (gratis levering)

Vælger du levering via e-mail, modtager du gavekortet med det samme. Bestiller du levering med posten afsender vi din ordre den førstkommende hverdag efter bestilling, og du skal påregne at forsendelsen tager op til 5 hverdage. Når ordren er afsendt, modtager du et track & trace-nummer fra Post Nord, så du kan følge din ordre.

 

Eget design på gavekortet

Du kan selv designe dit gavekort. Upload dit eget personlige billede eller vælg et billede i vores arkiv. Billedet trykkes på et plastikkort (gavekortet), som leveres med gaveæsken. Dette koster et tillæg på kr. 20. Vælger du e-mail, medsendes et billede med dit eget design. 

Vælger du eget design på dit gavekort, kan der gå op til 1 hverdag ekstra, da billeder godkendes manuelt.

Udforsk resten af verden

Small Danish Hotels samarbejder med andre kæder af privatejede kroer og hoteller over hele verden. Samarbejdet hedder GAPH - Global Alliance of Private Hotels og er baseret på ”det gode værtsskab”.

Det verdensomspændende samarbejde med andre hotelkæder i GAPH betyder, at du kan bruge dit gavekort til Small Danish Hotels på mere end 700 hoteller i mere end 80 lande rundt om i verden.

Læs mere om GAPH

Gavekortet gælder på disse kroer og hoteller