Best Loved Hotels i England og Irland

Fra elegante ejendomme i landlige omgivelser til glamourøse steder i byen, fra hyggelige gæstehuse til gastronomi i høj klasse – i mere end 20 år har Best Loved Hotels med omhu udvalgt en bred vifte af de fineste og mest karakterfulde steder at bo i Storbritannien. Fra luksuriøse Bed & Breakfast til store 5-stjernede hoteller, alle deres steder har ét til fælles: De er de allerbedste af sin slags.

Best Loved Hotels' mere end 200 hoteller ligger i ethvert hjørne af England og Irland, lige fra det vilde Atlanterhav på den irske vestkyst til de store vidder ved Englands østkyst, fra Kanaløerne og Isles of Scilly op til det majestætiske skotske højland – og alt derimellem. Uanset om du er på udkig efter den energiske aktivitet, du finder ved en byferie – den venlige stemning på en markedsplads eller den stille ro på et tilbagetrukket sted, så kan Best Loved Hotels tilbyde dig noget af den højeste kvalitet i enhver region og for enhver pengepung.

Statelige hoteller, spa-hoteller, restauranter med værelser, hyggelige kroer, golf-hoteller, sofistikerede by-hoteller – alle er deres specialitet. Mange af Best Loved overnatningssteder ligger i smukke og interessante områder, som bla. Inkluderer The Lake District, The Cotswolds, the Yorkshire Moors and Dales, the Highlands, the New Forest, Dartmoor, the Peak District og Snowdonia, bare for at nævne få eksempler.

Og yderligere tilbyder alle hotellerne enestående værtskab og venlighed, fantastiske faciliteter og fin mad. De opdeler deres hoteller i forskellige kategorier, så som husdyr-venlige hoteller, børnevenlige hoteller, self-catering hoteller (lav selv mad), slotshoteller, byhoteller, hoteller med swimmingpools og meget mere, for at finde det perfekte overnatningssted. Best Loved forpligter sig også til at finde de allerbedste tilbud og priser for hvert hotel, hvilket igen giver fantastiske steder at bo til attraktive priser.

Læs mere om Best Loved Hotels og se det store udvalg af hoteller - klik her