Naturidyll Hotels i Østrig

Navnet fortæller historien

Tag en pause som bare er idyllisk. Naturidyll er en sammenslutning af selvstændige, familie-drevne hoteller, som alle deler de samme værdier og idéer. Hvert eneste af deres hoteller ligger i landlige omgivelser, i naturens hjerte, omgivet af uforglemmelige landskaber så som søer eller bjerge. Naturen venter på dig lige uden for hotellets dør. Hvis du holder af udendørs aktiviteter så som vandreture, cykelture, skiture eller at snowboarde – og du ønsker at føle en dyb sammensmeltning med naturen, er Naturidyll Hotels lige dét sted, du er på udkig efter. Lær Østrigs forskellige områder at kende – de vil med største glæde hjælpe dig med at planlægge dine fritidsaktiviteter.

De områder, hvor deres hoteller ligger, er også vigtige leverandører af certificerede kvalitetsprodukter, dyrket af lokale landmænd. De fleste Naturidyll-værter dyrker endda egne frugter, grønsager og krydderurter og tilbyder havevandringer og kurser i dyrkning af egne frugter og grønsager.

De ønsker, at du skal føle dig velkommen, derfor er deres service ikke kun personlig, men også med kærlig opmærksomhed. Alle Naturidyll hoteller deler de samme værdier og idealer, men hvert eneste Naturidyll hotel er unikt, og du kan føle, at familien, som driver det pågældende hotel, gør det med hjerte og sjæl. Hotelejerne nyder også at tilbringe tid sammen med deres gæster, og du kan tage med dem på en vandre- eller skitur, og om aftenen nyde en hyggelig sammenkomst med snaps eller et glas vin rundt om lejrbålet med traditionel musik og leg.

Uanset om du ønsker at tage din hund med (hunde er velkomne på alle Naturidyll hoteller) – om du ønsker at nyde noget kvalitetstid med din udkårne – eller tilbringe en uforglemmelig ferie i naturen med hele familien – så kan Naturidyll hoteller tilbyde dig nøjagtigt, hvad du ønsker.

Læs mere om Naturidyll Hotels og se det store udvalg af hoteller - klik her