Ringhotels i Tyskland

Nyd følelsen af at være hjemme

Hvis du kommer til Tyskland kan du forvente alle de bekvemmeligheder, du sætter pris på: individuelle hoteller med en familiær atmosfære, personlig service, autentiske lokale omgivelser og et fremragende køkken, der anvender årstidens råvarer og lokale produkter. Hvert Ringhotel har sin egen historie at fortælle, og hver region præsenterer et væld af charmerende kendetegn, der kun venter på at blive opdaget.

Ringhotels tilbyder højt rangerende 3-stjernede samt 4-stjernede hoteller over hele Tyskland – hvert hotel med sit eget særpræg. De fleste er familie-drevne hoteller og inkluderer professionelle konferencehoteller, såvel som hyggelige feriehoteller, moderne spa-oaser samt byhoteller. Ringhotels tilbyder også et antal historiske slotte og herregårde, der markedsføres under navnet ”Tyske Slotte”.

Uanset om du ønsker at være på aktiv ferie på cykel eller til fods, vil du gerne slappe af med dine kære – eller bare nyde en eksklusiv middag i én af de fremragende restauranter. Nyd den hjemlige atmosfære på deres hoteller – lige fra Alperne til Nordsøen – over hele Tyskland.

Organisationen Ringhotels e.V. blev etableret den 25. januar 1973. Hovedformålet var at finde et alternativ til de store, internationale hotelkæder, der allerede var på det tyske marked. I 45 år har Ringhotels-værter set frem til at forkæle dig med følelsen af hjemlig atmosfære, når den er allerbedst. 

Læs mere om Ringhotels og se det store udvalg af hoteller - klik her