Nyheder

Her finder du de seneste nyheder fra Small Danish Hotels.

Nyheder

Herunder kan du finde information om covid-19 situationen hos Small Danish Hotels

 

15. maj 2020: Tid til sommerferie i Danmark

Så er Danmark gået ind i 2. fase af genåbningen, og det betyder, at rigtig mange af vores kroer og hoteller står klar til at tage imod dig som gæst. I forbindelse med genåbningen følger alle kroer og hoteller de seneste Covid19-retningslinjer for genåbning, og overholder naturligvis de nyeste restriktioner og regler for både jeres og de ansattes skyld.

 

30. april 2020: Hold ferie i Danmark - Støt vores kroer og hoteller

Hos Small Danish Hotels har de sidste måneder været en rigtig svær tid, og presset på vores kroer og hoteller – ja hele turisme- og oplevelseserhvervet i Danmark er enormt. Flere af vores kroer og hoteller har været helt eller delvist lukkede i over en måned, og restriktionerne betyder fortsat, at alle restauranter er lukkede, fester og konferencer bliver aflyst, og danskerne er – af naturlige årsager – tilbageholdende med at booke weekendophold og ferier.

Dét har tæret på kræfterne og mange gode medarbejdere er blevet opsagt eller hjemsendt i en periode. Men det lysner forhåbentligt forude, og som direktør for Small Danish Hotels er Jørgen Christensen i løbende dialog med vores brancheorganisation HORESTA og regeringen om en genåbning af vores branche. En genåbning som både vi og du som gæst kan være tryg ved og ikke mindst se frem til!

Flere af vores kroer og hoteller er således i gang med at åbne for overnatninger, hvor myndighedernes retningslinjer og anbefalinger omkring hygiejne naturligvis følges til punkt og prikke. Der er indsat ekstra rengøring og der er fortsat fokus på desinficering, at holde afstand mv., så både vores gæster og medarbejdere kan færdes uden bekymring på vores kroer og hoteller.

Lige om lidt er det også sommer og vi er fulde af optimisme omkring danskernes foretrukne valg af feriedestination i år: nemlig Danmark. Og vi håber, at valget bla. vil falde på Small Danish Hotels når du vælger ferie, så vi sammen kan få gang i hjulene og støtte de danske kroer og hoteller. De glæder sig alle vanvittigt til at åbne dørene og tage imod dig og dine nærmeste!

Pas på jer selv og hinanden derude og vi glæder os til snart at kunne byde jer velkommen igen!

 

8. april 2020: Forlængelse af lukningspåbud

Det er en svær tid for os alle, og vores kroer og hoteller savner i den grad at tage imod alle jer gæster. Men vi tager naturligvis vores gæsters og medarbejderes tryghed, sundhed og velvære meget seriøst, og følger myndighedernes anbefalinger.

Tirsdagens forlængelse af forsamlingsforbuddet frem til 10. maj har stor indflydelse på vores kroer og hotellers hverdag. Restriktionerne betyder, at alle restauranter fortsat er lukkede, fester og konferencer bliver aflyst, og flere steder holder helt lukket.

Dog er der fortsat kroer og hoteller der er åbne og står til rådighed for jer, der – også i disse svære tider – har behov for overnatninger eller måske et ”hjemmekontor”. Alle retningslinjer og anbefalinger omkring hygiejne følges naturligvis!

På vores webside smalldanishhotels.dk kan du under de enkelte hoteller se, om det er åbent eller lukket, og hvornår de enkelte steder forventer at åbne for ankomster igen. Dette kan dog ændre sig i takt med udviklingen af Corona/Covid-19 og ikke mindst myndighedernes anvisninger.

Flere af vores kroer og hoteller tilbyder i disse svære tider takeaway. Der henviser vi til de enkelte steders webside eller Facebook-side.

Husk, at ved at købe takeaway, købe et gavekort eller booke et ophold frem i tiden er du med til at støtte vores kroer og hotellers overlevelse! Følg os på Facebook. Her lægger vi fortsat løbende inspiration og opslag fra vores mange skønne steder op. 

Pas på jer selv derude!

 

25. marts 2020: Nyhedsmail fra Small Danish Hotels på pause!

Med den seneste forlængelse af lukninger og restriktioner frem til 13. april 2020 betyder det, at flere af vores kroer og hoteller fortsat vil have lukket i deres restauranter og flere steder vil være lukket helt ned i de kommende uger. På vores webside kan du under de enkelte hoteller se, om det er lukket, og hvornår de forventer at åbne for ankomster igen. Dette kan dog ændre sig i takt med udviklingen af Corona/Covid-19 og ikke mindst myndighedernes anvisninger.

I administrationen i Small Danish Hotels betyder restriktionerne også, at kontoret er lukket og vi kører på halv bemanding. Vi vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan for at besvare jeres henvendelser på mail og pr. telefon så hurtigt som muligt.

På grund af den lave bemanding og da rejsemulighederne jo er ret begrænsede, har vi besluttet, at vi vil indstille udsendelse af vores nyhedsmails i de kommende uger. Vi vender dog tilbage, så snart det lysner lidt, og håber, at I stadig har lyst til at finde inspiration til kommende ophold på vores webside smalldanishhotels.dk eller vil følge os på Facebook. Her lægger vi fortsat løbende inspiration og opslag fra vores mange skønne steder op.

Du kan naturligvis fortsat booke et ophold frem i tiden eller købe et gavekort og dermed støtte vores mange kro og hoteller, som alle glæder sig til at tage imod jer igen. 

 

20. marts 2020: Vi har indført nye tiltag, så du kan være tryg

Som allerede meldt ud tager vi hos Small Danish Hotels udbruddet af Corona-virus meget seriøst og følger løbende situationen, så vi hele tiden sikrer vores gæster og kollegaers sundhed og sikkerhed bedst muligt.

På grund af den aktuelle situation med Covid-19 følger vi derfor myndighedernes anvisninger og har lukket alle vores restauranter ude på vores kroer og hoteller. Flere af vores kroer og hoteller har desuden valgt helt at lukke ned i en periode.  

På vores webside kan du under de enkelte hoteller se, om det er lukket, og hvornår de forventer at åbne for ankomster igen. Dette kan dog ændre sig i takt med udviklingen af Corona/Covid-19 og ikke mindst myndighedernes anvisninger.

Du kan fortsat finde inspiration til ophold og booke ophold til senere på året på smalldanishhotels.dk, og vores booking vil også fortsat besvare telefoner.

 

13. marts 2020: Din tryghed - sådan håndterer vi corona/covid-19 situationen på vores kroer og hoteller

Selvom mange mennesker af helt naturlige grunde vil blive hjemme på egen adresse og ikke tage på udenlandsrejser eller ophold i Danmark, fortsætter vi med at sende jer fantastiske tilbud. Disse tilbud kan selvfølgelig gemmes til, at vi forhåbentlig får normale tilstande igen. 

Hos Small Danish Hotels tager vi udbruddet af corona-virus meget seriøst og følger selvfølgelig situationen omkring coronavirus/covid-19 og den smittespredning, vi aktuelt oplever i Danmark, tæt.

Vores kroer og hoteller har derfor indført en række tiltag, som skal være med til at reducere smitten mest muligt. I denne periode bliver der indsat ekstra rengøring og desinficering, ligesom der tages højde for at holde afstand og minimere antallet i restauranten.

Vores ønske er at sikre, at vores gæster får den bedste oplevelse på vores kroer og hoteller trods den alvorlige situation. Vi vil gerne passe på vores gæster og give jer et godt og trygt ophold på vores kroer og hoteller.

 

Nyheder, inspiration og gode tilbud

Vil du holdes opdateret og have ekstra gode tilbud på hotelophold i Danmark, så tilmeld dig Benefits. Så får du hver uge de bedste tilbud via mail. Det er selvfølgelig helt gratis, og du kan til enhver tid framelde dig.

Tilmeld dig her