Nyheder

Her finder du de seneste nyheder fra Small Danish Hotels.

Nyheder

Herunder kan du finde information om covid-19 situationen hos Small Danish Hotels

Det er en svær tid for os alle, og vores kroer og hoteller savner i den grad at tage imod alle jer gæster.

Hos Small Danish Hotels tager vi naturligvis vores gæsters og medarbejderes sikkerhed, sundhed og velvære meget seriøst, så du som gæst kan føle dig tryg, når du besøger vores mange kroer og hoteller.

Derfor er vi i løbende dialog med de relevante myndigheder, følger deres anbefalinger og tager de nødvendige forholdsregler omkring hygiejne, rengøring og vejledning mv. Vi håber, du vil hjælpe os med at følge retningslinjerne, når du besøger os.

Status pr. 23. marts 2021

De nuværende restriktioner betyder, at alle restauranter på vores mange kroer og hoteller fortsat er lukkede og at evt. forplejning serveres som take away eller på værelserne. Flere af vores kroer og hoteller holder helt lukket.

Her på vores webside kan du under de enkelte hoteller se den gældende status for det enkelte hotel. Dette kan dog ændre sig i takt med udviklingen af Corona/Covid-19 og ikke mindst myndighedernes anvisninger.

Restriktionerne betyder ligeledes at administrationen hos Small Danish Hotels er lukket for fysisk besøg. Vi vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan for at besvare jeres henvendelser på mail og pr. telefon så hurtigt som muligt.

Du kan naturligvis fortsat booke ophold online og købe gavekort. Disse er gældende i 3 år.

Nyheder, inspiration og gode tilbud

Vil du holdes opdateret og have ekstra gode tilbud på hotelophold i Danmark, så tilmeld dig Benefits. Så får du hver uge de bedste tilbud via mail. Det er selvfølgelig helt gratis, og du kan til enhver tid framelde dig.

Tilmeld dig her