Ophold eller overnatning med halvpension

Nyd et ophold med halvpension 

Trænger du til en lille pause fra hverdagens pligter og logistikræs? Tænk sig en ferie, hvor din eneste opgave er at slappe af, nyde nuet og gå på opdagelse i lokale seværdigheder, mens du ikke skal spekulere på aftensmad, den gode nattesøvn og morgenmadsbeværtning.

Lyder det tiltalende? Hvis ja, så kunne et ophold med halvpension på vores hyggelige kroer og skønne hoteller være lige noget for dig og den ene eller flere, du vil dele oplevelsen med. Vælger du et ophold med halvpension, er det eneste du skal overveje, hvor i Danmark du gerne vil hen, og hvor du vil spise frokost.

På ophold med halvpension er følgende inkluderet: Overnatning, morgenbuffet og 3-retters middag (køkkenchefens valg). Så kan du nyde opholdet og få slappet af, da der er styr på to af hovedmåltiderne.

Vælg mellem hyggelige kroer og skønne hoteller i hele Danmark. Pris fra kr. 1498,- 2 personer.

Hvad betyder halvpension?

Halvpension betyder kort og godt, at du får dækket to ud af tre af hovedmåltider under dit ophold. Det kan variere lidt fra hotel til hotel, om halvpension dækker morgenmad og frokost eller aftensmad og morgenmad.

Hos os dækker halvpension en nøje sammensat 3-retters aftenmenu, overnatning og morgenmadsbuffet. Det giver dig tid og rum til at udforske byen eller området i dagtimerne og finde et måltid på et lokalt spisested udenfor hotellet.

Helpension betyder derimod, at alle hovedmåltider er inkluderet i prisen, og det er særligt attraktivt for dem, som måske ikke har den helt store eventyrlyst og interesse i at komme for langt væk fra hotellet og smage på de lokale madanretninger rundt omkring i lokalområdet.

Halvpension giver bedre økonomisk overblik

En klar fordel ved at vælge halvpension er også, at du får meget bedre overblik over dine rejseomkostninger, da du på forhånd har betalt for to ud af tre af de daglige hovedmåltider. Du forebygger, at du ikke pludseligt står med en overraskende efterregning på forplejning, da det bare er ét enkelt måltid, der kommer oven i prisen.

Halvpension – særligt god til børnefamilier

Børnefamilier kan nyde ekstra godt af halvpensionsordningen. Det er ofte mere børnevenlige vilkår, man rejser på, og der er sjældent den helt store tid og overskud til at stemple ind og ud af restauranter flere gange i løbet af dagen.

Med halvpension får forældrene indfriet det gastronomiske behov med én enkelt restaurantoplevelse i løbet af dagen, mens der tilbage på hotellet allerede er styr på aftensmaden, og børnene kan nogenlunde passe deres sengetider. Hertil står børn og forældre op til en overdådig morgenmadsbuffet, hvilket giver en tryg og stabil start på feriedagen, inden familien skal videre ud på ferieeventyr.

Se også vores tilbud på deal-ophold.

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold