Black Friday - med helt vilde priser!

Så er årets udsalg i gang

Se alle tilbuddene her

Black Friday var sidste år en stor succes blandt vores kunder, så Small Danish Hotels vælger at "gå i sort" med Black Friday igen den sidste fredag i november. Black Friday er danskernes nye store shoppingdag og ligesom sidste år vil der være ekstra gode tilbud på mange af Small Danish Hotels kroer, hoteller, slotte og herregårde. Vi tilbyder et væld af ophold til vanvittige Black Friday priser.

Kroferie, hotelophold og slotsophold til chokpriser

"Black Friday" er den verdenskendte udsalgsdag, som hvert år markeres med et gigantisk udsalg. Small Danish Hotels har taget traditionen til sig, og vi fortsætter derfor succesen fra sidste år med at afholde et stort udsalg, der starter den sidste fredag i november. Black Friday er altså dagen, hvor du kan købe bl.a. kro- og slotsophold til chokerende lave priser, men du kan også kickstarte juleindkøbene og finde den helt rigtige gave til kæresten.

Fakta om Black Friday

Black Friday falder altid dagen efter den amerikanske Thanksgiving, og i 2017 falder dagen den 24. november. I USA er Black Friday årets største shoppingdag. Nogle butikker åbner allerede op for kunderne aftenen inden Black Friday, så de hurtigt kan danne sig overblik over de
mange gode tilbud. 

Se alle tilbuddene her

 Gå ikke glip af de mange gode tilbud – Tilmeld vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook - så er du altid opdateret.