Black Friday - med helt vilde priser!

Sæt X i kalenderen fredag den 23. november 2018

Black Friday var igen i år en stor succes blandt vores kunder, så Small Danish Hotels vælger at "gå i sort" med Black Friday igen den sidste fredag i november til næste år. Black Friday er danskernes nye store shoppingdag og ligesom sidste år vil der være ekstra gode tilbud på weekendophold, hotelophold og kroferie på mange af Small Danish Hotels kroer, hoteller, slotte og herregårde. Vi tilbyder et væld af hotelophold og kroophold til vanvittige Black Friday priser.

Kroferie, hotelophold og slotsophold til chokpriser

"Black Friday" er den verdenskendte udsalgsdag, som hvert år markeres med et gigantisk udsalg. Small Danish Hotels har taget traditionen til sig, og vi fortsætter derfor succesen fra sidste år med at afholde et stort udsalg, der starter den sidste fredag i november. Black Friday er altså dagen, hvor du kan købe bl.a. kroophold og weekendophold til chokerende lave priser, men du kan også kickstarte juleindkøbene og finde den helt rigtige gave til kæresten.

Fakta om Black Friday

Black Friday falder altid dagen efter den amerikanske Thanksgiving, og i 2018 falder dagen den 23. november. I USA er Black Friday årets største shoppingdag. Nogle butikker åbner allerede op for kunderne aftenen inden Black Friday, så de hurtigt kan danne sig overblik over de
mange gode tilbud. 

Sæt X i kalenderen fredag den 23. november 2018

Gå ikke glip af de mange gode tilbud – Tilmeld vores nyhedsbrev og følg os på Facebook - så er du altid opdateret.