Cykelferie - oplev skønne Danmark på 2 hjul

Danmark er et cykelland. Nyd naturen, stemningen, den friske luft – og hinanden – og kombiner din ferie på hyggelige kroer og hoteller med nogle aktive timer i sadlen.

Der er mange muligheder, hvis du overvejer en cykelferie i Danmark, uanset i hvilken del af landet du befinder dig. Small Danish Hotels har  hoteller fordelt over hele Danmark. Overvej, om du vil cykle fra sted til sted og selv medbringe din bagage på cyklen eller om du får en hjælper til at transportere bagagen for dig. I kan også komme fra A til B i bil med cyklerne bagpå, og starte og slutte cykelturen i samme by.

Der findes over 11.000 km. skiltede cykelruter i Danmark primært på stier og mindre veje, så du kan føle dig tryg i trafikken - og børn kan også være med. Du kan cykle en tur langs en af Danmarks mange kyster, og tage en forfriskende dukkert i havet på en skøn sommerdag. Har du langt mellem destinationerne, kan du medbringe din cykel på mange tog og færger.har du brug for at leje en cykel, er det muligt i de fleste byer.

Se hoteller