Fyn – eventyr, slotte og kultur

Fyn byder på historiske købstæder og skønne slotte, masser af kulinariske højdepunkter og ikke mindst et unikt øhav. Kombiner dit ferieeventyr eller din weekend med et ophold på en af Fyns skønne kroer eller hoteller.

Small Danish Hotels har et udvalg af hyggelige kroer og skønne hoteller på Fyn, så uanset om du er på jagt efter et praktisk hotel til en byferie i Odense eller et hyggeligt weekendophold med lækker mad og forkælelse, så er der noget for dig. Ellers hvis du vil på et skønt slotsophold ned til Lillebælt.

I H.C. Andersens fodspor på Fyn

Du kan ikke sige Fyn, uden også at sige H.C. Andersen. Og når du besøger Fyn, bliver det meget tydeligt, hvorfra han hentede inspiration til mange af de berømte eventyr. Især i Odense, men også andre steder på Fyn, kan du finde spor efter den store digter. Kroer og hoteller i Odense og på Fyn kan hjælpe dig på vej, så du kan følge H.C. Andersens fodspor.

Slotte og herregårde på Fyn

Rundt omkring på Fyn finder du mere end 100 slotte og herregårde med hvert sit særpræg. De ligger spredt i den fynske natur, og de emmer af fantastisk historie og eventyr. Vil du på weekendophold eller miniferie på Fyn, så kan kroerne og hotellerne opdatere dig på de mange oplevelser, som slottene byder på.

Kunst og kultur på Fyn

De fynske kunstnere lader sig inspirere af naturen, lyset og vandet. I Kerteminde og Faaborg kan du dyrke de kendte fynske malere som Johannes Larsen og Fritz Syberg. Er du mere til samtidskunst, så kan du besøge Brandts i Odense, der byder på skiftende danske og udenlandske udstillinger af høj klasse.

Børnenes eventyr-ø

Fyn er på mange måder ideel til børnefamilier: Der er børnevenlige badestrande til alle sider, legepladser og masser af aktiviteter for børn og familier. Og på Fyn ligger alt inden for en overkommelig afstand pga. øens størrelse. Odense ZOO er én af Fyns allermest besøgte attraktioner. I 2015 blev zoo'en kåret som Europas bedste, bl.a. fordi du som gæst kan komme helt tæt på dyrene og opleve dem i naturlige og afslappede omgivelser.

Hoteller på Fyn

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold