Gastronomi den nordiske smag

Med restauranter og kokke i international topklasse og fokus på gode, nordiske råvarer har Danmark de senere år udviklet sig til en gastronomisk højborg. Traditionen for en god bid brød rækker mange år tilbage. Historisk var en kro ikke kun til overnatning. Den var også et spisested, der tilmed bød på hjemmebrygget øl. Så hvad kunne være bedre end at tage på et gastronomiophold?

Gode madtraditioner holdes mere end nogensinde i hævd hos Small Danish Hotels. Det er let at finde en kro, et hotel, en herregård eller et slot, der gør sig umage for at give gæsterne en gastronomisk oplevelse på et gastronomiophold.  Især de mange hyggelige kroer, specialiserer sig i det klassiske og gedigne danske køkken. Nogen gange skal det bare være enkelt og godt for, at du får det perfekte gastronomiophold. Hjemmebagt rugbrød med nye kartofler og purløg fra egen køkkenhave og et drys af sydesalt. Friskfanget rødspætte med håndpillede fjordrejer. Biksemad med hjemmesyltet surt. Måske sommersøde jordbær med fløde til dessert?
                         
Uanset smag og behag kan du regne med, at der med opholdet følger et veldækket morgenbord, der bugner af stolte danske traditioner for solidt bagværk, oste og andet godt fra mejeriet og måske endda hjemmelavet marmelade fra egen bærhøst. Small Danish Hotels tilbyder et stort udbud af gastronomiske valgmuligheder, hvis du ønsker gastronomiophold, hvor ganen og smagsløgene skal forkæles eller en romantisk middag skal indgå i pakken.

Find ophold med madoplevelser

Der er desværre ingen ophold ledige