Nyd et skønt hotelophold

Når du skal opleve det danske land, er det oplagt at kombinere det med et dejligt hotelophold. Det giver ro og tid til at nyde oplevelsen til fulde, om det så er naturen, byen eller seværdigheder, der har tiltrukket dig. Når du bor på et nærliggende hotel, giver det mere tid til at opleve området, fordi du ikke har en transporttid at tage højde for.

Tilbud på byhoteller

Der er desværre ingen ophold ledige

Vores hoteller er beliggende tæt på spændende udflugtsmål og seværdigheder, så du har mange muligheder for at få nye oplevelser med hjem. Vil du shoppe ligger mange af vores hoteller i hyggelige provinsbyer med forskellige butikker, caféer, lokale kunstnere og meget andet.

Når du har været på farten det meste af dagen, kan du glæde dig over, at der venter et dejligt værelse med en god seng, så du kan lade batterierne op og være klar til en ny dag. Nogle af hotellerne har også restaurant, så du kan nyde en middag på stedet, og om morgenen er der en lækker morgenbuffet, så du bare kan slappe af og blive vartet lidt op. 

Du kan tage på hotelophold i de mindre byer i Jylland, som f.eks. Billund med Legoland, Randers der har Randers regnskov, Thy med den smukke natur, Struer eller Tønder, hvor du kan opleve sort sol.

Hvis Fyn frister kan du udforske havnebyen Kerteminde, Skipperbyen Svendborg eller Fåborg, der ligger tæt på De Japanske Haver.

Sjælland har også mange fine steder, som f.eks. i Næstved, hvor du bor på en gammel og romantisk bindingsværksgård, Falster med et hjemligt familie drevet hotel eller Gilleleje med et dejligt badehotel.

Der er mange flere muligheder, hvis du ønsker at bo i en hyggelig by og ikke nødvendigvis er til storbysoplevelser.