Del

Jule- eller nytårsferie på kro eller hotel i Danmark

Er du på jagt efter et hyggeligt ophold til jul eller nytår 2020? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har ikke indflydelse på, om det bli'r en hvid jul, men i november og december kan vi til gengæld garantere masser af dansk julestemning, lækker julemad og en boblende festlig nytårsaften.

Flere og flere vælger at holde jule- og/eller nytårsferie på Small Danish Hotels’ kroer, hoteller, slotte eller herregårde. Det er ikke så sært, for alle steder gør vi rigtig meget ud af at pynte smukt op til jul og nytår. Du får kort sagt julen og nytåret serveret på et sølvfad. Og findes der noget mere genialt end at have overnatning på et skønt hotel, en hyggelig kro, et smukt slot eller måske et spaophold, så man kun skal tænke på hygge og fest fremfor praktisk kørsel.

Ophold for enhver smag

Mange kroer og hoteller har i julemåneden tilbud, hvor entrébilletter er indeholdt - f.eks. til Jul i Den Gamle By i Aarhus eller Jul i Tivoli i København, som begge er et besøg værd. Der er næsten også altid et julemarked i nærheden, som kan få julehumøret til at stige endnu et par grader. Så uanset, om du booker ophold på Sjælland, I Jylland eller andre steder, er der helt sikkert julehygge eller nytårsfestligheder at komme efter. Så er det bare at beslutte sig for, hvilket ophold du skal vælge:

Giv et gavekort til skønne oplevelser

Er du løbet tør for geniale gaveidéer? Med et gavekort til Small Danish Hotels er du sikker på at ramme plet på ønskesedlen. Vores gavekort kan anvendes på et væld af kroer, hoteller, slotte og herregårde i hele landet. Vi leverer med posten i en flot æske, via e-mail eller via SMS – så du kan nå i mål med gaverne lige til sidste minut.