Del

Juleophold 2022 i Danmark

Er du på jagt efter et hyggeligt ophold til jul eller nytår i 2022? Så er du havnet det rigtige sted. Vi kan nemlig garantere masser af dansk julestemning, lækker julemad og en boblende festlig nytårsaften på vores mange kroer og hoteller.

På de fleste danske kroer og hoteller pyntes der fint op ved juletid, og det er med til at gøre et juleophold til noget helt specielt. Mange tilbyder i november og december måned særlige juleophold, hvor man ikke alene mærker julestemningen på kroen eller hotellet, men også i nærområdets julemarkeder og butikker.

Kombineret med gode, traditionelle, danske julemåltider, er et juleophold en smuk, skøn og afslappende måde at opleve julen på.

Juleophold med oplevelser

Et juleophold er en oplagt mulighed for jer, der gerne vil opleve julen i en anden by, og ved at kombinere det med overnatning, kan det gøres uden julestress. Nogle af de mest kendte og populære jule-attraktioner er Jul i Den Gamle By i Aarhus, hvor du kan opleve julen, som den var i de gode gamle dage. I en anden kategori findes Jul i Tivoli i København, hvor kandiserede æbler, nisselandskab og den smukkeste julebelysning hjælper julestemningen godt på vej.

Er I mere til julehygge i mindre og mere hyggelig skala, afholder mange af Danmarks mindre og mellemstore byer deres eget julemarked på torve og pladser. Her mærker man ofte en mere nærværende julestemning, gode tilbud fra lokale butikker og meget mere.

Mange af vores tilbud på juleophold inkluderer heldigvis entré-billetter til lokale jule-events og arrangementer, så dit juleophold bliver så nemt og oplevelsesrigt som muligt.

Juleophold = julemad fra mormor til gourmet

Drømmer du om at opleve en anderledes fortolkning af den julemad du selv evner at lave, så er det oplagt at kigge på et juleophold. Mangfoldigheden på vores kroer og hoteller generelt, afspejles også i den måde de laver julemad på, og det gælder for alt lige fra et enkelt glas gløgg til de helt store julemenuer.

Mindre kroer tilbyder typisk helt traditionel julemad, så vil du nyde julemad som mormor lavede den, skal du klart kigge denne i retning. Længes du mere efter finere kogekunst, er der flere og flere hoteller og også kroer landet over, der laver innovative udgaver af kendt julemad, og hvor du kan være sikker på store madoplevelser.

Uanset hvilken type juleophold du søger, kan du helt sikkert finde noget der frister blandt tilbuddene fra vores kroer og hoteller herunder.

Leder du efter et juleaftensophold eller et nytårsophold, så tilbyder flere af vores kroer og hoteller også det.

Se tilbud på juleaftensophold

Se tilbud på nytårsophold

Hoteller med juleophold

Der er desværre ingen ophold ledige