Kroophold i Jylland

I Jylland finder du et væld af steder, hvor du kan tage et kroophold eller en kroferie. Small Danish Hotels har et stort udvalg af hyggelige kroophold, uanset om du er til gastronomiske oplevelser, fred og ro langt væk fra alting eller bare vil nyde stemningen på en ægte dansk kro.

Hyggelige kroophold i Jylland

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold

Jylland rummer det hele. Grænselandet i syd med naturfænomenet Sort Sol og forkælelse qua det sønderjyske kagebord er ganske særligt. Det samme er Skagen helt i nord, hvor de to have mødes og oplevelserne står på spring. Og derimellem finder du hyggelige købstæder, skønne skove og lækre strande.

Læs også: Sønderjylland: Det historiske grænseland
Læs også: Nordjylland: Lys og luft på toppen af Danmark 

Sydjylland emmer af historie med gamle byer, slotte, katedraler og spændende museer. Det er også hjemsted for Danmark ældste by, Ribe. Ved Vesterhavet i Vestjylland er der skønne naturomgivelser med et særpræget landskab, som man ikke ser mange andre steder. Nord for Esbjerg begynder Vadehavet med tidevandet og marsken. Man kan også opleve naturen og vandet i Nordjylland, hvor der mod vest er Nordsøen og mod øst er Kattegat. Her skal du besøge den skønne ferieby Skagen eller National Park Thy.

Flere af de skønne kroer har jævnligt ophold med musik og dans i weekenderne. Small Danish Hotels byder på et stort udvalg af kroer i hele Jylland. Her på hjemmesiden finder du gode tilbud på kroferie i det jyske.

Læs også: Et kroophold er et dyk ned i danmarkshistorien