Kroophold på Sjælland

På Sjælland kan du finde dit næste kroophold hos mange forskellige kroer. Small Danish Hotels har et stort udvalg af fantastiske kroer, uanset om du er til afslapning og hygge i skønne omgivelser eller storslåede attraktioner i nærområdet.

Skønne kroophold på Sjælland

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold

Sjælland byder på et væld af oplevelser. Nordsjælland er kendt for sine legendariske badebyer, såsom Hornbæk, Gilleleje og Tisvilde, hvor der især om sommeren er en særlig feriestemning. Det er også her du finder kulturoplevelserne såsom kunstmuseet Louisiana og Kronborg Slot. 

Læs mere: Nordsjælland: Kongernes legeplads

Vestsjælland har mange seværdigheder for børn og voksne. Området bliver ofte omtalt som vikingernes land, hvor man kan udforske vikingborge og sejle med vikingskib i Roskilde Fjord. Sydsjælland byder på fine slotte og herregårde. Og er du i dette området skal du ikke snyde dig selv for en af Danmarks største naturattraktioner; de imponerende kalkklinter på Møn. Small Danish Hotels byder på et stort udvalg af fantastiske kroer på Sjælland og her på hjemmesiden finder du masser af forslag til din næste kroferie.

Læs også: Et kroophold er et dyk ned i danmarkshistorien