Kultur og oplevelser ophold med ekstra indhold

Et weekendophold på en kro eller et hotel er altid en god oplevelse. Men vidste du, at mange kroer og hoteller tilbyder særlige weekendophold, hvor der er inkluderet specielle oplevelser? Det kan dreje sig om Skagensmalerne, om en kunstudstilling på en gammel herregård eller om et besøg i en blomsterpark.

Egentlig er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan tage med hjem af gode oplevelser fra et weekendophold på en kro eller et hotel. Nogle af dem er du selv herre over, mens andre oplevelser kan være inkluderet i den pakke, du køber. Spændvidden er stor – lige fra muligheden for at kravle i trætoppe til en særlig lækker middag i stearinlysenes skær.

Du kan vælge et weekendophold, som inkluderer enten kulturelle oplevelser eller oplevelser i den pragtfulde danske natur – eller begge dele. Det kunne eksempelvis være det enestående naturfænomen ”Sort sol”, en tur i Tivoli eller en udflugt til Skagen med madpakke og entré til Skagensmalernes museum. Det kunne også være et ophold, som inkluderer vinsmagning eller et foredrag om kunst. Eller det kunne være en tur langs stranden eller i skoven med en kyndig naturvejleder, eller er der en lokalhistoriker, der kan fortælle alle anekdoterne om det sted, hvor du har valgt at holde weekend.

Måske rækker en weekend ikke helt til alle de oplevelser, der venter uden for kroens eller hotellets dør. I så fald kan du vælge en miniferie med tre overnatninger, som inkluderer entrébilletten til et eller flere af egnens museer eller attraktioner. 

Se de aktuelle tilbud her