LEGOLAND Familieferie i LEGOLAND

I Billund handler det om familieferier og sjove erfaringer. Billund er fødestedet for den verdensberømte LEGO klods. Billund tilbyder unikke natur-, kultur- og børneattraktioner. LEGOLAND® Billund er Danmark mest berømte og populære forlystelsespark for familier og børn i alle aldre.

LEGOLAND® er en fantastisk verden af ​​fantasifulde familieoplevelser, der fokuserer på børn. Det er et sted, hvor du kan sætte din fantasi fri - på land, til vands eller i luften.

Udforsk den utrolige verden bygget fra millioner af LEGO® klodser i Miniland. Se dine børn få deres første kørekort i Trafikskolen. Nyd at dele spændingen ved at køre Drage-rutschebane på kongens slot. Tag ubåden ned til hajerne i Atlantis by SEA LIFE ™. Og sørg for at holde hovedet koldt og din udløser varm, når du gå i gang awesome skattejagt i TEMPLET. LEGOLAND har mere end 50 spændende attraktioner og en række fantastiske begivenheder venter til dig. 

Hvor du kan bo?

Small Danish Hotels tilbyder en vifte af hoteller i nærheden af ​​Billund og LEGOLAND. Hvilket hotel passer til dine behov?

Hoteller tæt på LEGOLAND

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold