Vild med dans? musik og dans på en kro eller et hotel

Er du også vild med dans? Forkæl dig selv med et weekendophold med musik og dans på en kro eller et hotel. Nyd et par dage sammen med den eller dem, du holder af – og sæt prikken over i’et ved at vælge et af de steder, hvor der er musik og dans.

Efter en forhåbentlig behagelig køretur ankommer du til den kro eller det hotel, du har valgt. Du kan vælge mellem et hotel, der ligger inde i byen, eller en kro, der ligger et sted i den skønne danske natur. Efter indkvarteringen og eftermiddagskaffen er der måske en swimmingpool, som du har lyst til at hoppe i, eller du kan gå en rask tur i bøgeskoven eller langs stranden. Har du valgt et weekendophold i en by, er det altid sjovt at gå i butikker og sammenligne med dem, man kender hjemmefra, og hvem ved? Måske falder du for et godt tilbud i en tøjbutik eller i en skobutik.

Om aftenen venter middagen, og måske vil du forkæle dig selv med et godt glas vin. Du skal jo ikke køre hjem før tidligst næste dag. Under middagen kan du lytte til den gode musik, og bagefter spilles der op til dans. Du kan roligt pakke danseskoene ned i kufferten, for der bliver god brug for dem! Nogle steder har man et husorkester, som spiller hver weekend, mens man andre steder hyrer musikken fra gang til gang. Det kan du læse mere om i beskrivelserne af de enkelte weekendophold med musik og dans.

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold