Nytårsophold i 2023 på hotel eller kro i Danmark

Hold jeres nytårsaften med overnatning på kro eller hotel. Så får du en festlig nytårsfest, hvor der er tænkt på det hele - helt uden stress og jag.

Hoteller med nytårsophold

Der er desværre ingen ophold ledige

Leder du efter et festligt nytårsophold?

Så er du landet det helt rigtige sted. Flere og flere vælger at holde nytårsferie på Small Danish Hotels’  hyggelige kroer og skønne  hoteller. Det er ikke så sært, for alle steder gør vi rigtig meget ud af at pynte smukt op og sammensætte en festlig nytårsmenu.

Du kan være sikker på, at middagen er veltilberedt, champagnen afkølet og festfyrværkeriet i top. Så kan du fejre nytåret i festligt lag - og selvfølgelig vågne op til et veldækket morgenbord. Vælger du et nytårsophold på kro eller hotel, har du mulighed for at slappe af, enten i selskabet med nye bekendte eller sammen med dine nærmeste i skønne omgivelser i det danske land. Kan starten på et nyt år være bedre? 

Hos Small Danish Hotels tilbyder vi et stort udvalg af ophold nytårsaften, så du har en masse at vælge mellem, uanset om du er til hjemlig krohygge, gastronomi i topklasse eller afslapning i spa og wellness.